Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah cnm bizde en kisa zamanda hamile kalacagiz o guzel duyguyu bizde yasicaz hep hayalini kuruyorum zaten... Bende daha hasta olmadim yarin sabah test yapcam ama icimde negatif diye geciyor.. Artik hic umit etmiyorum onceleri bi gun gecse 3-4 test yapardim cok umutsuz konusuyorum fakat icimden baska turlu gelmiyor🙁

inşallah canım yaa.ALLAHIM en kısa zamanda nasip eder inşallah.bende senin gibiyim.dün test yaparken bile negatifi çıkıcağını hissetmiştim.adet olucaksam da oliyim artık.bende akıntı filan oluyo sen de oluyo.ilk başta beyaz bi akıntıytı.adet oldum sanıyorum bi bakıyorum meğer akıntıymış.çok gıcık bi durum.hamile değilkende adet olamamak çok kötü bi durum.vücudum filan şişti.göğüslerim de şişti.denge şaştı iyice bende.bugün öğlen kalktım..sanki hiç uyumamışım gibi hissediyordum.gözümden uyku akıyordu.sonra 3 te yine uyumuşum 5,30 kadar.yuh dedim kendime.uyusam daha uyurdum...diyorum ya dengem bozuldu iyice..🙂

Aynen cnm saat 12 de uyandim sonra ikindi yine uyudum..bendede beyaz akinti var hep adet oldum saniyorum aradada migdem bulaniyor sabaha ogrenecez artik durum ne🙂

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ara ara. İnşallah güzel haberlerinizi alıcaz. Ama şu uyku meselesine çok kaptırmayın. Ben de tam tersi uykusuzum. Adetimin geçtiği günlerde de 3-4 gün uyuyamadım. Sonra 2 gün güzel uyudum. Şimdi yine kötü. Aslında akşam 10 da uyku bastırıyor. 6 da kalktım 8 sa uyumuş oluyorum. Mide bulantısı uyutmadı. Bir de kabızlık oluyormuş hamilelerde benim aksine eskisinden hareketli bağırsak durumum. Herkeste bu iş değişiyor. Kiminin günü geçmeden bulantısı başlar benim 6. haftada başladı. Allahım yardımcınız olsun dualarım sizinle. Esmerli benim de geçen sene bir ara 45 günlerde filan geliyordu adet söktürücü ile geldi birkaç ay. Eğer hamile değilsen de kullan çünkü ben de kendimi hamile sanırdım. O ateş basmaları mahvederdi adetim gelmedikçe çok fena olurdum. Doktora bi git canım.

Yarin sabah ariyip termin alicam ztn ya bi haftadir okadar karnim agriyorki olacam zannediorum fakat olmuyorum anliyamiorum bazen vucudumu ahhh ahh keske hic o korunma hapini kullanmasaydim butun dengeyi bozdu..

Yusracim nasilsin cnm?

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür testin negatif çıkmış ama sakın moralini bozma herşeyin bir zamanı var seninde bebeğin olcak ama kafana takarsan ondan da olmazmış ama olacak seninde bebeğin ben buna tüm kalbimle inanıyorum.bende salı günü kontrole gidicem bakalım iyidir İNŞALLAH ama şunada onu hissetmediğim için bazen gerçekten hamilemiyim diye düşünmüyor değilim 🙂

Geri