🙂 bende çin takvimine baktım kız çıktı ama oğluşum olucaK İNŞALLAH 🙂
ALLAH herkezin gönlüne göre versin .....
ALLAH herkezin gönlüne göre versin .....
Canım yanlış anlamışsın, bebeğim gayet sağlıklıymış.
Bugün değerlerimiz 987 olmuştu çok şükür.
Nasipse önümüzdeki hafta keseyi görmeye gidicez 🙂)
Canım yanlış anlamışsın, bebeğim gayet sağlıklıymış.
Bugün değerlerimiz 987 olmuştu çok şükür.
Nasipse önümüzdeki hafta keseyi görmeye gidicez 🙂)
Ohh ohh masallah yani bu gidisle senin ev hayvanat bahcesine donecek🙂 esmeerlii sabret sira bize geliyor az kaldi bak inan bana🙂
son 8 gün inşahh bebiş müzdesini sizlere veririm hep sizin msjlarınızla geçti bu 22 günüm lütfen dua edin inşh tutturmuşumdur
canım benim hep düzenli maşallah🙂 28.gün oluyorum.geçen ay 6 gün geçmişti ondada adet olduktan sonra kan testi yaptırmıstım hcg 5.5 çıkmıştı yani benim sorunum hamile kalıp tutamamak sanırım oluşuyo ama kendiliğinden gidiyo. yoksa sonraki ay yine düzene giriyo böyle işte 🙂 bugün anneme ilaç almaya gittim eczaneye aklıma geldi sen ovülasyon testi almıştın ya bende sordum varmış aldım,adı galenik 5 adet bakalım bende yapıcam yarın falan markayı duydunmu hiç nasıl acaba bilmiyorum.Yok cnm🙂 ama insallah oda olur.. Nasil duzene girdi adetlerin?? Evet aslinda pek kafaya takmamak yoksa allah muafasa kayayi tirlatiriz
,kızlar ovulasyon testim geldi 🙂 yanında da 13 tane gebelik testi hediye geldi.hadş bakalım çalışmaları tam günlerde yapabilecekmiyim bu sefer 🙂🙂
kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendikerkekmiş 🙂 İNŞALLAH sağ salim kucağımada alırım tüm 🙂 ALLAH nasip ederse 12. ayda da mevlana ve esmerlide sıra 🙂![]()