A
ayşe&ramo
Forum Okuru
ne kadarlık hamilesin masal allah analı babalı büyütsün tşk ederim soruma cevap werdiğin için göğüs ağrısı ne zaman başlıyo uclarında hassasiyetlik warmıydı ne zman başladı belirtilerin😀
Amin kizlar amin...esmerli hadi bakalim umudum sensin bu ay🙂 nurcum sen nasilsin tatlim nasil gidiyor??
çok geçmiş olsun canım.şimdide böyle endişeler var dimi hasta olursa ne olur ama allah korur meleğini merak etme evet gerçekten hamile kalmak ilk adım sadece asıl hayat sonra başlıyor bambaşka bir yaşam savaşı 🙂 allah hepimizin yardımcısı olsun herşeyin bir zorluğu var ama sağlık olsun gerisi olur...Çok sağ ol canım. İnşallah. Ama çok kötü hastalandım. Ateşim çok yükseldi serum yedim neler yaptık... Hamileyken hasta olmak çok zor bir şey. Boğaz ağrısı, öksürük... burun akıntısı Ne ararsan var. En zor olanı ateşti. Yüksek ateşin bebeğe zarar verme riski var. Allahım o kadar korktum ki gidiciyim galiba dedim. İlaç kullanamıyorsun. Bağışıklık sistemin zayıf oluyor hamilelikte ve iyileşemiyorsun. Bugün 5 gün oldu ama hala çok kötü... Üzerinizden ırak olsun sizin tabii bunlar. Evet, tutuyorum canım. Yazıyorum ara sıra ona gelişmeleri. 🙂 O iyi olsun da diyorsun her türlü acıya göğüs geriyorsun. Allahım hepimize yardım etsin. Hamile kalmakla iş bitmiyor aksine her şey o zaman yeni başlıyor. Ayy ilerde bebeğimin ateşlendiğini düşünemiyorum bir de. 40 derece ateş... Ben 26 yaşında dayanamazken o nasıl dayansın... 🙁
bende de ağrı war göğüste uclardada hassasiyetlik war ama umut gitti ew taşınacak kaç gündür ağır taşıyom gitti yani umut gelcek aya kaldı 8 gün war ama adete hayırlısıı yinede çook sewindim allah analı bablı büyütsün allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin:d
iyiyim canım ne olsun yumurtlama günlerimi bekliyorum 🙂) 16 _ 21 arası... sen nasılsın sende ne var ne yok?