Neyse sen yinede kafani ferah tut cnm sonra allah korusun hayal kirikligi yasama ama umarim hamilesin varya bugun ruyamda sayfayi aciyorum senin mujdeni okudum biliyormusun yani ruyama dahi giriyor butun gun acaba testi yaptimi diye dusundum ama aslinda en mantiklisi adet gunun gectikten sonra test etmek haklisin yani beklemekle🙂
Tatlim bende yatiyorum tamammi valla kor olacam butun gun netin basindaydim🙂 allah rahatlik versin!! Gorusmek uzere optuum 🙂
ayyy kız yerim ben seni.inşallah gerçek olur hepimiz rüyaları.bende değişik değişik rüyalar görüyorum.rüyamda iki tane deniz var iki denizin arasında bir kişinin yürüyebileceği kadar kumsal var.büyük değil.ama iki deniz birbirine karışmıyor.biri çok pisti.biri de o kadar temizdi ki suyu çok beraktı.bizde eşimle beraber o berak denizin çevresinde yürüyorduk başka bir rüyamda da kuşumun tekrar yumurtladığını gördüm.ondan da kuşun çıktığını gördüm.ALLAHIM hayırlara çıkarsın inşallah.sence bu rüyalardan nasıl bir yorum çıkarmalıyım..
net gitti canm dahada yazamadım erkenciyim ben bugün malum ew taşınacak 🙁
Cnm ruyayi hayra yorarsan hayra,serre yorarsan serre cikarmis biz hayirlisini dileyelim ama guzrl bir ruyAymis bak berrak olan yerdesiniz demekki 😉Bu arada kuslarin kactane yavrusu oldu??
Oyy cok tatlidir kesin🙂 oteki kusun icin uzuldum canim demekki yicek ekmegi yokmus dunyada 🙁