Benim ikizlerim var canım ben artık düşünmüyorum🙂 Allah siz isteyenlere versin🙂
google a arı diyarı yazın çıkıyor zaten .
rahatlamana sevindim canım çünkü moral bizim için çok önemli.. inşallah hamile kalırsın canım. birbirimize dua edelim..
ayyyy hayali bile çok güzel canım.. inşallah hepimiz nisan anneleri oluruz..Çok teşekkür ederim canım.Herkese dua ediyorum,inşallah bu ay bizim ayımız olur ve bebişlerimiz için burda konuşuruz.
ayyyy hayali bile çok güzel canım.. inşallah hepimiz nisan anneleri oluruz..
peki tedavi görüyor musun canım?inşallah cnm.Ben 6.ayımdayım artık sabırsızlanıyorum iyice.Bakalım hayırlısı inşallah.
yok cnm sadece hormonlarıma bakılmamıştı.Şimdi hormonlarımda normal çıktı.hiçbir neden yok bilemiyorum nedeni yok zamana ihtiyacımız var sanırım.sen tedavi gördün mü?
evet canım hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor. bende de hiç bir sorun yok çok şükür eşimde de yok demekki daha zamanı var. ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay sadece klomen kullandım. bu ay da olmazsa rahim filmi çektireceğim. hayırlısı bakalım. sen 6 aylık mı evlisin yoksa 6 aylık mı istiyorsunuz?yok cnm sadece hormonlarıma bakılmamıştı.Şimdi hormonlarımda normal çıktı.hiçbir neden yok bilemiyorum nedeni yokzamana ihtiyacımız var sanırım.sen tedavi gördün mü?