anlıyorum canım biz unutmak istesekte çevremiz unutturmuyor malesef...Bak bunu söylerken bile savunmaya geçiyorum.Çok soru ve yoruma maruz kaldığım için sanırım🙁
evet canım hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor. bende de hiç bir sorun yok çok şükür eşimde de yok demekki daha zamanı var. ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay sadece klomen kullandım. bu ay da olmazsa rahim filmi çektireceğim. hayırlısı bakalım. sen 6 aylık mı evlisin yoksa 6 aylık mı istiyorsunuz?
inşallah o günlerde gelecek canım..şimdi 6 aylık hamilyeyim demek vardı🙂ama 6 aydır deniyoruz diyorum🙁
inşallah o günlerde gelecek canım..
kızlar doktor gün aşırı ilişki önerdi bugün adetimin 15.günü ve şeffaf akıntım var.burdan şeffaf akıntının olduğu günün ovulasyon günü olduğunu öğrendim .dün yani 14.gün ilişkiye girdik ama akıntı bugün var bugün de ilişki olursa sperm hücrelerinin kalitesi düşüyormuş ne yani yine mi kaçırdık şu ovulasyonu bir yorum yapar mısınız?