kan testimin sonucu 1.20 doktor gebelik yok dedi sanırım perşembe günü rahim filmi çekileceğim.. hayırlısı olsun ne diyelim..merak ettim kan testin 0 mıydı yoksa 2 3 falan mı
kan testimin sonucu 1.20 doktor gebelik yok dedi sanırım perşembe günü rahim filmi çekileceğim.. hayırlısı olsun ne diyelim..merak ettim kan testin 0 mıydı yoksa 2 3 falan mı
amin canım tek duamız sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olmak..inşallah bir an önce anne oluruz..Feliçya Allah hepimize bir an önce sağlıklı,Hiçbir engeli olmayan hayırlı evlatlar nasip etsin.
ama çok nazlı çıktılar bu bebişler yaaa. bu arada canım sen rahim filmi çekilmiş miydin?Sağlık olsun cnm.Biraz daha nazlansın meleklerimiz,elbet bir gün kavuşacağız onlara...
mevlana senin şafak kaç cnm?
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım ben anestesiz çekileceğim ağrıyı sızıyı geçtim de inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyorum. senin sonuç nasıldı?Felicya cnm negatif olmasina uzuldum insallah onumuzdeki ay olur..ben 3 hafta once cekildim rahim filmi ama anastezili yani ben aci hissetmedim ama karnina sIktIklarI gaz rahatsiz edici bol bol hareket et ozaman cabuk iniyor karninin sisi allah yardimcin olsun..sonuctanda korkma korkunun ecele faydasi yok en azindan ya icin rahat eder yada bi problem varsa ortadan kalkar..
ama çok nazlı çıktılar bu bebişler yaaa. bu arada canım sen rahim filmi çekilmiş miydin?
Cnm ben en son 3.3 olmustum ama bende adet duzensizligi vardi ameliyattan sonra nezaman olacagima dair bir bilgim yok 2hafta sonra kadin doktorumda terminim var insallah ozamana hamile kalirim bizde yaklasik 10 gundur basladik calismalara rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bana tek size ikiz ikiz verisin insallah🙂