ay ne güzel kızlar bu ay umutlar tavan yapmış yeter artık bu ay ilk hamilemizi verelim sonrada herkes hamile kalsın![]()
evet cnm bu ay baharı bebeklerimizle karşılama ayı.inşallah bu ay bir çoğumuz hamile kalacağız🙂
ay ne güzel kızlar bu ay umutlar tavan yapmış yeter artık bu ay ilk hamilemizi verelim sonrada herkes hamile kalsın![]()
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım ben anestesiz çekileceğim ağrıyı sızıyı geçtim de inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyorum. senin sonuç nasıldı?
Binn insallah gelir bebegin fazla dinleme kendini lutfen..
hayali bile güzel gerçekten. dha önce silik pozitifi gördüğümde nasıl mutlu olmuştum. inş meleğin gelmiştir
slm kızlar nasılısnız ben artık giremiyorum çok fazla ama arada takip ediyorum 🙂 mevlanacım sanırım şimdiye ameliyat olmuşsundur umarım bir sıkıntı kalmza bundan sonra herşey istediğin gibi olur İNŞALLAH ....
Bizde MAŞALLAH 34 hafta olduk işten de doğum iznine ayrıldım artık yavaş yavaş ağırlaşıyorum 🙂 ama bebeğimi ALLAH nasip ederse 6 hafta sonra kucağımıza alıcaz İNŞALLAH tüm isteyenlere nasip olur .....