Canım adet mi oldun yoksa evde yaptığın test mi negatif çıktı?
ikisi de başıma geldi🙁
Canım adet mi oldun yoksa evde yaptığın test mi negatif çıktı?
canım ümidini kaybetme Allahtan hayırlısını dileyelim.. elden ne gelir ki. seni çok iyi anlıyorum ama yapabileceğimiz hiç birşey yok. sabretmekten başka.. canım sen ne kadarlık evliydin ve ne tür tedaviler gördün?ikisi de başıma geldi🙁
cnm öle deme yaa valla bizde aynı durumdayızz sakin ol toparla kendinii eşinede destek ol herşeyin hayırlısı cnm belki bundada bir hayır vardırrteşekkür ederim desteğiniz için kızlar ama kendimi bu konudan uzaklaştıramıyorum.toparlanırım alıştım ama bu sefer her şey çok iyiydi doktor da ümitlendirmişti olmadı yine maalesef.eşim hep toparlardı o da ağladı benimle şimdi çaresizliğimin farkına vardım.göz yaşım zaten hiç dinmedi.
evet canım çalışıyorum,stilistim.sen de çalışıyorsun heralde,ne iş yapıyorsun ?
evet cnm bende çalışyom bende üretim ve planlamadan sorumluyumm aynı zamanda muhasebe ye baıyom
canımm benim üst komşu açsa neti giricem ama nalet hatun açmıyoki öyle her zaman.çatladım valla bugün ama napayım şimdi anca açabildi 😀 inş yarın erken açarda rahatça girerim canım.eğer yoksam bilki modem açılmamıştır 🙂goncacımm nerelerdesin cnm yaaa seni çok merak ettimm ne yaptınn sonuçların ne çıktıı gülümmm
kızlar yine kırmızı kart artık ümidimi kaybettim.eşim de pes etti.tüp bebeğe başvuracağız.çok üzgünüm