bebegimm bende seni özledimm yaa çalışıyozzz işler yogunn :-(((( sen neler yapıonn tatloşumm geldinmi memleketineefıstıkkkkk napıyosun kıss özledim seni valla 🙂
bebegimm bende seni özledimm yaa çalışıyozzz işler yogunn :-(((( sen neler yapıonn tatloşumm geldinmi memleketineefıstıkkkkk napıyosun kıss özledim seni valla 🙂
bebegimm bende seni özledimm yaa çalışıyozzz işler yogunn :-(((( sen neler yapıonn tatloşumm geldinmi memleketinee
kolay gelsin canım madem.napayım tatloşum gezdik geldik işte.güzel oldu hava değişimi.sen neler yaptın kuşum.varmı değişiklik
yok canım bende uygulamıyorum çünkü tedavi süresi uzuyo ilaçlar daha çabuk sonuç veriyo o yapmıyorum ama güçlerine inanıyorum senin eşin spermogram yaptı mı belki ondan da tedavin cevap vermiyor olabilir.inşallah tutmuştur canımm...canım benim 2. ayım bu ay...ilk ay benimde kist oldu , sonra geçti bu ayda çatlama iğnesi vurdu.evet bizim tedavi sürecimiz aynı gidiyomuş 🙂 ben bitkisel kürleri yapmıyorum,çok fazla inanmıyorum açıkçası,herşey allahtan bence.sen yapıyormusun ?
yok canım bende uygulamıyorum çünkü tedavi süresi uzuyo ilaçlar daha çabuk sonuç veriyo o yapmıyorum ama güçlerine inanıyorum senin eşin spermogram yaptı mı belki ondan da tedavin cevap vermiyor olabilir.

canımm çok sıkıldııı:-(((kıssssslarr nerlerdesinizz yaa bugunn bu sitee çok sessizz kaldıı goncaaa mevlanaaa yakışıklı ayşe&ramo sunflower muamma........................... nerelerdesinizz arkadaşlarrr yaa ben burdaa bugunn tek kaldımmcanımm çok sıkıldııı:-(((
evet canım çektirdim sorun yoktu eşimde de öyle inşallah aşılamaya kadar uzamaz iş biran önce hamile kalırızsipermiogram yaptırdık canım sorun yok allaha şükür.ben rahim filmi çekilmedim ama 3 ay ilaç tedavisi yapıp sonuç alamazsak,aşılamaya geçmeden önce çekicez dedi doktor...sen çektirdin mi rahim filmi ?

canım ne oldu ya kim üzdü seni böyle.söylede soralım hesabınıkasinmakıssssslarr nerlerdesinizz yaa bugunn bu sitee çok sessizz kaldıı goncaaa mevlanaaa yakışıklı ayşe&ramo sunflower muamma........................... nerelerdesinizz arkadaşlarrr yaa ben burdaa bugunn tek kaldımmcanımm çok sıkıldııı:-(((
sizz üzdünüzz beniicanım ne oldu ya kim üzdü seni böyle.söylede soralım hesabınıkasinma
beni yanlız bırakdınızz dünn canımm çok sıkıldıı tek başımaa
işin şakası cnm yaa dünn görünmedinizz sitede ondann merak ettimm hepinizii canlarmmm yoksaa no problemm tatlımmmmm