ah canım ya dikkat et kendine zaten ne geliyosa başımıza bu stres illetinden geliyosagol cnm sonuçlar iiyi çıkmadı kan degerlerimm stresten tüm düşmüşş yarında hematolojı bölümüne gitmem gerekiyo:-(

ah canım ya dikkat et kendine zaten ne geliyosa başımıza bu stres illetinden geliyosagol cnm sonuçlar iiyi çıkmadı kan degerlerimm stresten tüm düşmüşş yarında hematolojı bölümüne gitmem gerekiyo:-(

Insallaaaah cnm off hayal etmesi bile guzel dusunsene ayni anda hamile kalip hamileligimizi anlatioruz sonra arka arkaya dogurup dogum hikayeleri yaziyoruz neguzel olurdu ...rabbim bizede bebek verir insallahda bunlar tek hayal degilde gercege donusur..
çok sağol canım ama benim bugün 13.günüm buda demek oluyorki 17 olmalıydı.demek ki hamile değilim nasip değilmiş demek ne yapalım.
sunflower sen ne yaptın canım adet günün ne zaman hadi bari sen hamile kalda moralimiz yerine gelsin![]()
ay canım gerçekten de süper olur 🙂 valla sonuçta rabbim ol derse olur...ama sen çok umutlanma olursa süpriz olsun,olmazsa da hayal kırıklığına uğramazsın tamam mı şeker ?

slmmm kıslar ben geldimm çok yoruldumm yaa bu hastane iş beni öldürmeye başladıı pofff şükürrr sadece kan ilacı verdiler gebe kalmaya engel ddeğilmiş bide dr folik asit yazdıı ama ben önceden almıştımmm inşallah faydası olurrr dua edinn kıslar......![]()
inşallah cnm inşallahh ben artıkk gelsinn istiyomm ama genede hayırlısı cnm yaa rabbimm sana bana hepimizee o güzel duyguyu tattırsınn aminnncanım çok şükür bak önemli bir sorun yokmuş...moralini yüksek tut,sabırlı ol ve kendini de ihmal etme 🙂 sonra da rabbim ne zaman dediyse gelecektir bebişin 🙂
geçmiş olsun canım. bende de kansızlık vardı ben bol bol pekmez içmiştim çok şükür geçti.. sanada tavsiye ederim.. birbirimize dua edelim kızlar..slmmm kıslar ben geldimm çok yoruldumm yaa bu hastane iş beni öldürmeye başladıı pofff şükürrr sadece kan ilacı verdiler gebe kalmaya engel ddeğilmiş bide dr folik asit yazdıı ama ben önceden almıştımmm inşallah faydası olurrr dua edinn kıslar......![]()