yok tatlımm benimki geçmeddii tam zamanı yanii bugun yarınn diyodumm ama sinyaller bugunn arttıı .... hem dr bize 2,5 ay olmaz dedii ondann ben de umut yoktuu zatennuğurlu bebek senin günün geçmişmiydi![]()
yok tatlımm benimki geçmeddii tam zamanı yanii bugun yarınn diyodumm ama sinyaller bugunn arttıı .... hem dr bize 2,5 ay olmaz dedii ondann ben de umut yoktuu zatennuğurlu bebek senin günün geçmişmiydi![]()
bana göree cnm pudraa güzell olurr ama genede sen bilinn bunu terziyee sor bencee o en dogru şeyi söler tatlımmcuma günü ablamın görümcesinin kınası var. siyah saten askılı abiyem var. şimdi kumaşçıya gidecem ordan terziye. ceket diktiricem. ben pudra rengi düşünüyorum. karar vermedim fuşyada olabilir fikir verin kızlar bana ne renk ceket diktireyim
kızlar çok kötüyüm yine kist olmuş yine tedavi görücem yine bir sürü ilaç![]()
hoşgeldin canım😀
slmm kıslarrr yinee iş zamanııı ........pofff... yeteeercimm sende hoşgeldin aramızaa cnm
inşallah kötü bişe olmaz tatlımm dualarımızz seninlee.. inşallahh dediğin gibi olur cnm ama dr bana umut vermedi ondann umudum yok tatlımmgünaydın meleklerrr,tüm adet sinyalleri yaşayan arkadaşlar inşallaaahhh olmayıp bebişleri kucağınıza hayırlısıyla alırsınız.bu ay umutluyum burda hamiş haberlerini görücez🙂1 saat sonra dr.a gidicem kızlar dua edin bana noluuur kötü bişi olmasın🙁
cuma günü ablamın görümcesinin kınası var. siyah saten askılı abiyem var. şimdi kumaşçıya gidecem ordan terziye. ceket diktiricem. ben pudra rengi düşünüyorum. karar vermedim fuşyada olabilir fikir verin kızlar bana ne renk ceket diktireyim
günaydın meleklerrr,tüm adet sinyalleri yaşayan arkadaşlar inşallaaahhh olmayıp bebişleri kucağınıza hayırlısıyla alırsınız.bu ay umutluyum burda hamiş haberlerini görücez🙂1 saat sonra dr.a gidicem kızlar dua edin bana noluuur kötü bişi olmasın🙁