goncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa düverimmm seniii barii tek tekk bırakk yaa lütfennnn![]()
al bilmişim işte 😀
goncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa düverimmm seniii barii tek tekk bırakk yaa lütfennnn![]()
Amiiin cnm benim hayalimdeki ne biliormusun hamile oldugumu ogrendigimde hemen demezdim esime ilk ultrason resmini bi zarfa koyup isyerine yollardim icinede mektup: BABACIM ANNEME VE BANA COK IYI BAK diye ahhh ahh o gunleride gorecezmi acaba🙁
canım tek tük içiyorum valla napayım.elim ayağım titriyo yoksa ama içime çekmiyorum.üflüyom öle.kızıcan şimdi seslini duyar gibi oldum 🙂
ayyy canım benim ya çok duygulandımm heee 🙁( inşallah o günleride gösterir bize rabbim...
bebişler ben çıkayım artık.kaç saattir oturuyorum ...... ağardı valla 😀 daha benim papağanı yıkıcam.hayvan kaşınıyo artık.evide süpüreyim biraz.kociş gelecek akşam görmesin böle.sizleri öpüyorum çooook.pınarcım tatloşum kocaman mucks sanada.allaha emanetsiniz.
Pinar benden once davrandi🙂 ama inanirim cok zor birakmak tabi insan isterse birakir fln ama zor yani hele kahvenin yaninda super gidiyor🙂 bakalim ben napcam ilerde simdiden talasesi var ztn ama cok icme dikkat et yinede ..
bebişler ben çıkayım artık.kaç saattir oturuyorum ...... ağardı valla 😀 daha benim papağanı yıkıcam.hayvan kaşınıyo artık.evide süpüreyim biraz.kociş gelecek akşam görmesin böle.sizleri öpüyorum çooook.pınarcım tatloşum kocaman mucks sanada.allaha emanetsiniz.
bende öptümm şekerimm kendinee veee benimm damadaa iyi bakk haaa 
güle gülee sevgii kelebegiii 🙂 allah iniş takımlarına deval vermesinbende öptümm şekerimm kendinee veee benimm damadaa iyi bakk haaa
![]()
😀 öptüm seni tatloşummmm