feliçya,mevlana,uğurlubebek
kızlar sağolunnn ben bir süredir oluruna bıraktım yani bırakmak zorunda kaldımm benim eşim geçen yıl 2011 de bir beyin ameliyatı geçirdi 5 cm kitle alındı beyinden bu sebebple zaten bebek tedavisi düşünemiyoruz malesef
rabbim şifa versin canım.. hakkınızdafeliçya,mevlana,uğurlubebek
kızlar sağolunnn ben bir süredir oluruna bıraktım yani bırakmak zorunda kaldımm benim eşim geçen yıl 2011 de bir beyin ameliyatı geçirdi 5 cm kitle alındı beyinden bu sebebple zaten bebek tedavisi düşünemiyoruz malesef
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canm.. sen ne kadarlık evliydin? ve tedavi görüyormusun?
Keske oyle bir sansimiz olsa super olurdu ya ne sohbetler donerdi ama malesef oyle bi sansimiz yok🙁
Ben yasak fln dinlemem oyle bir huyum var yasaklari cignemeye bayilirim hatta🙂 hahahhaa saka kiz yanimda rahatsiz etmem kimseyi yani kokusunu sevmeyen baska odada bekleyebilir😛 yok kiz okadarda degil kokusunu sevmiorsan saygi duyarim🙂
hee yaa valla keşkee biraaraya gelebilsekk nirdeeee ...... hayırlısııı baaag cnm belkii çevremızee bizi anlayacak insanlardaa gelirr demii inşallahhh
tşkk ederimm balımm ben dee senden bölee bir anlayışş bekliyodumm zatennn inşallah en kısaa zamandaa bırakırsınızz şu illetii:ıyy: