cnmm benimm yaa hamişsinn ben buna inanıyomm bidenem yaaa haydiii hayırlısıı cnmiçim huzur dolu salak salak sırıtasım geliyordans edesim hüngür hüngür ağlayasım geliyor
çok süper ve saçma duygular içerisindeyim
tabikide insansin canim kizdirima kendini izin verme buna..elinden geldigi kadar pisman et onu..gazamiz mubarek olsun🙂
pazar günü inş test yapıcam pozitif çıkarsa pazartesi doktora gidicem. eğer hamileysem yarın tam 5 haftalık oluyo.
![]()
bende iltihap vardı antibiyotik tedavisiyle geçti. iltihap gebeliğe engel bi durum normalde. 2 ay önceydi işte. doktor 6 ay daha bekleylim dedi. bende beklemesek dedim oda hormon testleri yapalım eşine baktıralım dedi eşim de muayene olamk ve sperm vermek istemedi ben de sinir oldum tekrar gitmedim. öyle yani.hadi hayırlısı bakalım 🙂 bu arada sen tedavi görüyomuydun ?
bende iltihap vardı antibiyotik tedavisiyle geçti. iltihap gebeliğe engel bi durum normalde. 2 ay önceydi işte. doktor 6 ay daha bekleylim dedi. bende beklemesek dedim oda hormon testleri yapalım eşine baktıralım dedi eşim de muayene olamk ve sperm vermek istemedi ben de sinir oldum tekrar gitmedim. öyle yani.
şekerlerimkocam gelicek şimdi ben sofrayı hazırlayım. hadi öptüm kocaman