günaydınnn cnmmm sagoollll sanada hayırlıı cumalarr bebegimm bugunn duaa ediyozz birbirimizee unutmak yok tatlıcımmmmmGunaydin kizlar cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun .. Nasilsiniz iyisinizdir insallah🙂
GÜNAYDIN CANM saol tatlım seninde cuman mübarek olsn amin canm iiiyiz işte nolsn sen nasılsın 🙂Gunaydin kizlar cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun .. Nasilsiniz iyisinizdir insallah🙂
GÜNAYDIN CANM saol tatlım seninde cuman mübarek olsn amin canm iiiyiz işte nolsn sen nasılsın 🙂
hayırlısı olsn tatlım biraz daha bekle dur bi acele etme bi kan testi yaptır canm istersenkocaman bi tek çizgi. içim acıyor mutsuzum. yatıyorum ben
günaydınnn cnmmm sagoollll sanada hayırlıı cumalarr bebegimm bugunn duaa ediyozz birbirimizee unutmak yok tatlıcımmmmm
ooo dün fotolar koyulmuş canlarım🙂 ikranur çok güzel bi anne olmuşsn allah kucağına almayı nasip etsin hamile olduğun bile fazla belli deil kilon süper werilir doğumdan sonra inş🙂
geçmiş olsn canım hayırdır dikkat et kendine bende koca yok işte bi ark daha nöbetteydi kocası beraber kaldık işte kahvaltı felan yapcaz buyur sende gel 🙂Iyim canim evdeyim bugun az rahatsizim ise gitmedim doktora gidicem birazdan sen napiorsun