ben zaten dövme çok seviyorum ama yemiyo işte 🙂 üff şimdi gaza gelmiştim ama anlattın yine korktum 🙂
Evet dovme cok hos duruyor fakat abdest kabul olmuyor cnm ben o yonden yaptirmazdim🙁
ben zaten dövme çok seviyorum ama yemiyo işte 🙂 üff şimdi gaza gelmiştim ama anlattın yine korktum 🙂
ben ekimde 22 olcam eşim bu ayın 24 de 23 yaşına gircek tatlım asker yoluda mı bekledin benm gibi gittimi yada 🙂Cnm 90 liyiz 8.ayda 22 ye gircez🙂
aynen tatlım katılıyorum sana onun içinde ben karşıyım dövmeye 🙂Evet dovme cok hos duruyor fakat abdest kabul olmuyor cnm ben o yonden yaptirmazdim🙁
insanın kendi hayvanı mikroplu olmaz gibi geliyo ama ne yazıkki öyle güzelim.çok araştırma yapıldı bu konuda.peygamber efendimiz bile söylüyo aynı şeyi canım 🙂 ben bayılırım köpeklere.nerdeyse ısırasım geliyo ama yaradılışları öyle napalım.benimde manyak bi papağanım var.tam baş belası 😀
Evet dovme cok hos duruyor fakat abdest kabul olmuyor cnm ben o yonden yaptirmazdim🙁
zannetmem canım.rabbim içimizi bildikten sonra gerisi boşben ekimde 22 olcam eşim bu ayın 24 de 23 yaşına gircek tatlım asker yoluda mı bekledin benm gibi gittimi yada 🙂
orasi oyle ama eve girmedigi muddetce problem yok bence🙂 hem evi gozetler hemde cok sirinler..senin papagan konusuyormu??
ii olmuş senin için canm ben 15 ay bekledim çok zor gerçekten gerçi hala asker 😀Cnm esmim askere gitmedi daha🙁 fakat biz avusturyada yasadigimiz icin bedelli yapmasi lazimki turk vatandasi cunki ee onuda kaldirdilar anlican 20 milyar odedik askere gitmicek ..
bilmeden yaptırdıktan sonra rabbim kabul eder canım.yeterki gönülden iste ibadet etmeyi.bende çok düşündüm ama geri dönüşüm yok.ben şimdi cünup mu geziyorum yanizannetmem canım.rabbim içimizi bildikten sonra gerisi boş
konuşmaz mı tam baş belası.kafamı şişiriyo bazen.dibimden de ayrılmıyo.nereye gitsem omuzumda yada boynumun altına giriyo kaşıtıp sevdiriyo kendini.yemek yerken bile rahat yok.kafayı yiyo vermezsem o yemekten 😀