Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar nasılsınız ??? hayırlı haftalar herkese 🙂 bugün adet günüm ve adet olucakmışım gibi hissediyorum inşallah olmam yaaaa çok heyecanlıyım...acaba bugün test yapsam mı yoksam bekliyim mi 2-3 gün ???

kızlar nasılsınız ??? hayırlı haftalar herkese 🙂 bugün adet günüm ve adet olucakmışım gibi hissediyorum inşallah olmam yaaaa çok heyecanlıyım...acaba bugün test yapsam mı yoksam bekliyim mi 2-3 gün ???[/QUO

iyidir canımm sen nasılsın ve çok heyecanlı gördüm seni 😀 hbadi bakalım hayırlısı.ama hamişsen bile adet olacakmış gibi hissedebiliyosun.ben öyle olmuştum 🙂 bugün bekle eğer olmazsan yarın ilk idrarınla test yap canım.ayyy inş olmazsın adet yaa

cnm işlerimm vardaa birazz ondaann giremiyoom pek bitanemm şimdidee izin alıp gidecemm felaket hastayımmm üşüttümm cnm öpüyorumm ben seni a.e.o arkadaşımm sizleri çok seviyorummm

kızlar nasılsınız ??? hayırlı haftalar herkese 🙂 bugün adet günüm ve adet olucakmışım gibi hissediyorum inşallah olmam yaaaa çok heyecanlıyım...acaba bugün test yapsam mı yoksam bekliyim mi 2-3 gün ???[/QUO

iyidir canımm sen nasılsın ve çok heyecanlı gördüm seni 😀 hbadi bakalım hayırlısı.ama hamişsen bile adet olacakmış gibi hissedebiliyosun.ben öyle olmuştum 🙂 bugün bekle eğer olmazsan yarın ilk idrarınla test yap canım.ayyy inş olmazsın adet yaa

aminn canım inşallahh 🙂 tamam yarın yaparım ozaman 🙂

yarın yaparsan sonuç daha iyi çıkar bence.ilk idrarla yap ama farklı saatlerde yapınca sonuç doğru çıkmıyo canım biliyosun.ayyy canım inş olmuştur bu ay yaa çok sevinirim valla.hadi hayırlısı 🙂

tamam akşam test alıyım bari sabah uyanır uyanmaz da yapıyım ozman tabi bugün adet olmazsam...sağol canım inşallah olmuştur deliler gibi sevincem valla 🙂 rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin tabi...

Geri