dur bakalım canım daha kaç gün gecikti adetin. adet olmadığın sürece umut var demektirkızlarrr çok moralim bozuk yaaa 🙁 eve gelince test yaptım negatif çıktı bu ayda olmadı 🙁 rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak ama artık umudumu kaybetmeye başladım 🙁

Cnm SIkma canini sabah yapmaliydin ilk iDrarinla birde biraz daha bekle 3-4 gun sonra adet olmassan tekrarla testi hayirlisi olsun hakkimizdaçok moralim bozuk yaaa 🙁 eve gelince test yaptım negatif çıktı bu ayda olmadı 🙁 rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak ama artık umudumu kaybetmeye başladım 🙁
slm kızlar nasılsınız bakalım.ben hafta önce adet oldum.göğüs ağrılarm vardı.ama şimdi de var.göğsüm acıyor dokununca.size neden olabilir.genelde adet zamanıdaacır göğüslerim.
dur bakalım canım daha kaç gün gecikti adetin. adet olmadığın sürece umut var demektir![]()
Cnm SIkma canini sabah yapmaliydin ilk iDrarinla birde biraz daha bekle 3-4 gun sonra adet olmassan tekrarla testi hayirlisi olsun hakkimizda
1 gün gecikti henüz ama çok net bir tek çizgi çıktı canım 🙁 olmadı bence bu ay da 🙁[/QUbelli olmaz canım sen kafana takma varsa da süpriz olsun. ben kendimi çok şartlıyorum tuvalete giderken hayır adet olmucam diye.. gerçekten olmuyrum. pisikoloji beyni etkiliyo. o yüzden çok düşünme canım
slmmm canım iyiyiz sen nasılsın?niye kocana cephe aldın? siz barışmamışmıydınız? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...slmmmmmmmmmmmmmm kıslarr ne var ne yokk güllerimmmm nasılsınızz bakalımmmm hayat nasıl gidiyoooooo ben kocayaa cephee aldımmm o yoldaa devamm ediyorummmm