Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah iyi etsin diyelim ozaman...,

11 haftalık hamile bir abla var, onunda aynen öyle olmuştu, hatta regl sanmıştı, meğer üstüne görme olmuş...
İnş. hayırlısı olur kızlaar...
ağzından bal damlıyo canım ama 8 gün geciktiğimde test negatifti. adetim bitsin bi muayene oliym bari.

uğurlu bebek adetin baştan sona mı siyahtı sonradan mı oldu. eğer tamamen çamur gibiyse sen bi ışık olabilir.

Allah iyi etsin diyelim ozaman...,

11 haftalık hamile bir abla var, onunda aynen öyle olmuştu, hatta regl sanmıştı, meğer üstüne görme olmuş...
İnş. hayırlısı olur kızlaar...
ikranurumm zor yaa hiçç umudumm yok bebiş konusundaa genede hayırlısı diyelimm ben kan ilaçları kullanıyomm belkii o etkilemiştirr normalinde 26 gündee bir adet olurdumm 2 aydır 28 günüü geçiyoo hep stres sıkıntıdann bencee pofff ömrümüü yedilerrr

yaa sizee bidee bişe deyimmi ben agzımm yukarıı yattıgımm zamn tamm karnım daa pıt pıtt segirme oluyoo hayırdırr inşallah dedimm korktumm birazdaa :grev: ama bu olay sadece 1 sefer olduuu

Diyorumya hayırlısı kızlar, ben hiç beklemiyordum doğrusu, çift çizgiyi görünce şok olmuştum.
Hatta inanmadım, hatalı test dedim, 2. testi görünce ağlamıştım, çok ilginçti yaa...

Geri