he lennn abbooooowww yazıkk ya bizimm evlatlarınn halinee 🙂he valla yaklaşmıcaklar yanımıza ve hatta yaşadığımız şehri terkederler len bizim çeneden 😀 😀
he lennn abbooooowww yazıkk ya bizimm evlatlarınn halinee 🙂he valla yaklaşmıcaklar yanımıza ve hatta yaşadığımız şehri terkederler len bizim çeneden 😀 😀
esgiicim nasıl hazırlandığını biliyomusun canım
bildimmi 😀aynenn ölee esgiii herifleree göree ne varrr her şeyi biz düşünüyozz biz yapıozz ahhh ahhh gençliğimii yedibakkk esgiii herifinn içmiyosaa çek agzının üstünee bitanee ondann sonraa eminimm içer benimm herifdee ıyyy dedii bendee kafasına kafasınaa vuraa vuraa içirdimm[/QUOT
valla ikimizde istiyoruz bebeği ot çöp içmediğim yapmadığım şey kalmadı benimki kılını kıpırdatmıyo sanki ben bayılarakmı yapıyorum aaah ah fedakarlığımız her yerde kıslaaar 😀
canım kaynayan suya 5-6 tane kırıp atcaz 5 dakikada öyle kaynatcaz sonra 20 c dakika ılıycak ve içcekbildimmi 😀
lenn 7/24 içse ne olurr acabaaa bide onu mu denesekk yaa tutarsaa demi amma1 litre suya 9-10 tane kır ve 4 dk kadar kaynat ağzı kapalı şekilde tencere.kapat altını ve ılıyınca süz cam kavanoza koy.zaten kaynadığı için çekiyo keçi boynuzları suyu.o suyuda sabah akşam içir kocana.ama 1 hafta sonra sadece gece yatarken içir.yaklaşık 20 yada 25 gün uygula kuzum
1 litre suya 9-10 tane kır ve 4 dk kadar kaynat ağzı kapalı şekilde tencere.kapat altını ve ılıyınca süz cam kavanoza koy.zaten kaynadığı için çekiyo keçi boynuzları suyu.o suyuda sabah akşam içir kocana.ama 1 hafta sonra sadece gece yatarken içir.yaklaşık 20 yada 25 gün uygula kuzum
esgicim merhaba canım hoşgeldin. avatardaki resim sana mı ait ne kadar güzelsin kısss maşallah. hoş bi tarzın vartamam canımcım çooook teşekkür ederim.ben başlıım hamen eve gidiyimde🙂
ben pekmezini düşünmüştüm keçi boynuzunun kendisini alıym tembellik etmiyim dimi
valla zehracımm hangisinii yaparsann yapp bencee keçi boynuzu olsunn çünküü spermlerii en çok canlandırann keçi boynuzuymuşş ttatlımben pekmezini düşünmüştüm keçi boynuzunun kendisini alıym tembellik etmiyim dimi