bakkkk arvattt seninn saçlarınıı yolarımm biziminen dalga geçipp durmaaa benimm kocamınn yükselmesine ne hacett kendisii zate yüksk 2,10 cm boyuu varr![]()
anaaaa bizim htun şirret çıktı
h korktum kızzz senden anammm oğlumu vermem ben senin kıza ayyyyy 😀bakkkk arvattt seninn saçlarınıı yolarımm biziminen dalga geçipp durmaaa benimm kocamınn yükselmesine ne hacett kendisii zate yüksk 2,10 cm boyuu varr![]()
h korktum kızzz senden anammm oğlumu vermem ben senin kıza ayyyyy 😀belki bi gün tanışırız kızevet canım yakınım yürüyünce 5 dakika 😀

bizz öleyizz annemmm sütdenn banyoo yaparızz paraylaaa alnımızınn terinii silip atarızz evimizee ayakkabıylaa gireerizz herr günnn ölee yaaa offf bazen dee sıkılıyomm bu kadar paradan puldan zenginliktennnnee zehram bunun kocada para çooook.banyo yapıyo hatun eee zengin hali böle oluyo napçan 😀

anaaaa bizim htun şirret çıktıh korktum kızzz senden anammm oğlumu vermem ben senin kıza ayyyyy 😀

belki bi gün tanışırız kız![]()
benimm sana verecekk kızıımm yok aslındaa anamm yarınn kapımdaa çok yatarsınızz kızını ver diyede vermiyomm anam sizee kız mız yokk![]()
bişide yapamazsın hih işte 😀çıkcam diyom çıkamıyom. nette gördüm geçen dolar euro dan tuvalet kağıdı yapmışlar. çok hoşuma gitti. bi tane alıp tuvaletime koycam misafir gelince espiri olsun diyebizz öleyizz annemmm sütdenn banyoo yaparızz paraylaaa alnımızınn terinii silip atarızz evimizee ayakkabıylaa gireerizz herr günnn ölee yaaa offf bazen dee sıkılıyomm bu kadar paradan puldan zenginliktennnn![]()
anammmm ne kadar konuşmuşsunuz kızlar herkezde açık walllam bende kocayı uyuttum anca açabildim nörüyonuz oku oku bitimedi sayfalar sizi gidi sizi jennifer dan girmişsniz mıhtarlıktan çıkmışsınız abowww😀
napalım şekercim hep hamişlik muhabbeti yapıyoz ya.arada dedik saçmalayalım işte 😀 hade bakem senin kocada geldi eee naptınız cicim.maçlara devam mı
😀