Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allah yardım eder canım sadece uykuyu unutucaksın dinlenmeye vakit olmicak geceliyin yatarken saçını taramadan yatıcaksın. hatta bazen kocacın sizi kıskanıcak. o kadarcık
Eşim veteriner hekim, istediğimiz bölge puanı için 5 yıl civarı kalmak zorundayız, 2-3 yıl sonra çıkarsak yine doğu tercih etmek zorunda olduğumuz için 5 yıl kalmaya karar verdik. Tabi nasip yinede belli olmaz.
Kardeşimin nişanı var, oraya gidicem, gelip 1 ay sonra tekrar doğum için gidicem nasipse...
aaa ne güsel bütün gün hayvanlarla desene 🙂 ben tam hayvan hastasıyım onu kıskandım valla 🙂 anladım canım.rabbim en yakın zamanda ailenle kavuşmayı nasip etsin tabi sürekli ayrı kalmadan olsun inşallah 🙂
bende 11 sene kedi besledim. kızım gibiydi valla yavrucuğum öldü yaşlanınca. ailecek ağladık. şimdi bile gözlerim doldu. evim müsait olsa beslerdim yine ama 4 katta oturuyom. hani 1 kat olsa bahçede beslerdim ama
allah yardım eder canım sadece uykuyu unutucaksın dinlenmeye vakit olmicak geceliyin yatarken saçını taramadan yatıcaksın. hatta bazen kocacın sizi kıskanıcak. o kadarcık
Zaten çok yoğunum, haftaiçi kursa gidiyorum, misafirim çok sık gelir, seneye evde görünüyorum ama bu defada bebek olacağı için dinlenemicem. Hatta bu akşam bile misafirim var 🙂
aaa ne güsel bütün gün hayvanlarla desene 🙂 ben tam hayvan hastasıyım onu kıskandım valla 🙂 anladım canım.rabbim en yakın zamanda ailenle kavuşmayı nasip etsin tabi sürekli ayrı kalmadan olsun inşallah 🙂
bende 11 sene kedi besledim. kızım gibiydi valla yavrucuğum öldü yaşlanınca. ailecek ağladık. şimdi bile gözlerim doldu. evim müsait olsa beslerdim yine ama 4 katta oturuyom. hani 1 kat olsa bahçede beslerdim ama
Bir kere sokaktan kedi getirmişti, onu yıkadık, hayvancaazın gözleri görmüyordu resmen delirmiş gibiydi, 2 gün zor tuttum çünkü çok bağırıyordu, sonra işe götürdü.
Bir kerede kuş getirdi...
Canım daha çok köylerde olduğu için koyun keçi ile beraber. Bri ara her akşam küpelediği aşıladığı hayvanları anlatırdı 🙂[/QUOTE]
ayyy ne güsel yaa hele o kuzulara bayılırım.çok güsel bi işi var.insanlarla uğraşmaktan iyidir.benimkide insan veterineri ama büyük başlarla uğraşıyo ve bi çare bulamadılar henüz
inşallahh cnmm inşallahhh valla ne biliyiimm bu aralarr sabahh kalktıgımdaa midem bulanıyoo öle meyve yiyesimm geliyoo hiç iş yapasımm olmuyoo çok halsizz düşüyomm tuhafımm cnm
ayyy ne güsel yaa hele o kuzulara bayılırım.çok güsel bi işi var.insanlarla uğraşmaktan iyidir.benimkide insan veterineri ama büyük başlarla uğraşıyo ve bi çare bulamadılar henüz [/QUOTE]
çok zorlanıyor canım, köylüler çok kavgacıymış, hayvanlardan ziyade insanlardan şikayetçi.
Bazen neden bu kadar okudum diyor...