sizde bidanesiniz 🙂 bu akşam halim kalıırsa inşallah hepimize okuyup üfliicemmm🙂canımsınızzz yaa sizz bidenesinizzzzzzzz![]()
sizde bidanesiniz 🙂 bu akşam halim kalıırsa inşallah hepimize okuyup üfliicemmm🙂canımsınızzz yaa sizz bidenesinizzzzzzzz![]()
bendee balımmm bugunuu inşallahh iyi bir şekildee degerlendirecemm inşallahhh eşime deddimm beni camiyee götür dedimm inşallahh eve erkenn gidersemm götürecekk inşallahhhhhhhhhhhhhsizde bidanesiniz 🙂 bu akşam halim kalıırsa inşallah hepimize okuyup üfliicemmm🙂
tatlımmm rabbimm hayırlısııı isee nasipp etsinn cnmmmmm sonucunu yaz tatlımmm emiikızlar bugün adet olmam gerekiyodu,,henüz olmadım..bel ağrısı dışında bir belirti yok,arada sol kasığıma bir ağrı giriyor,birazdan test yapcam..dua edin nolur pozitif çıksın..bu en hassas olan testlerden aldım,adet gecikmeden de belli ediyomuş,,dualarınıza ihtiyacım var..İnşallah hamileyimdir..
Bu arada kandiliniz mübarek olsun..
tatlımmm rabbimm hayırlısııı isee nasipp etsinn cnmmmmm sonucunu yaz tatlımmm emii
Amin canım..bende hepimiz için dua ediyorum..Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin..İnşallah bugün güzel haberler alırız..
canım testini aldıysan yapsana. hadi canım inş güzel haberlerini alrz.