sunflower
Hamiş Melek
sagolll balımmm bendee dünn duaa ettimm hepimizee inşallahhh rabbim kabul eder
aminnn canım 🙂
sagolll balımmm bendee dünn duaa ettimm hepimizee inşallahhh rabbim kabul eder
kızlaaarrr günaydınnn hayırlı cumalarr.bugün 29.günüm gelen giden yokk![]()
bennn belkiii 2,5 ayy sonraa hamileyimmmmm diye yazarımm içimee ölee doguyoo kızlarrr
inşallahh bitanemm hepimizz derizz inşallahhhinşallah canım inşallah en kısa zamanda hamileyim dersin 🙂
aman gelmesinn cnmmm bebişş gelsinn inşalllahkızlaaarrr günaydınnn hayırlı cumalarr.bugün 29.günüm gelen giden yokk![]()
aminn amiiinn.bu ay kociş kesin hamilesin öle hissdeiorum dio,bende öyle hissediodum ama böyle günüm gelince umudum hemen bitiverio🙁 gerçi her ikisine de belirtim yok ben adet zamanım geldiğinde daha 1 hafta önceden göğüslerimin acısından uyuyamam bile.sabahları ağlarım acısından bu ay sadece sol göğsümde hafif sızlama var bide kasıklarım normale göre çok az sancılanıyogelmesin inşallah canım 🙂 bebişler gelsin bebişlerrr 🙂
inşallahh bu belirtilerr olumluu bişeyee işarettir cnmm inşallahhhhaminn amiiinn.bu ay kociş kesin hamilesin öle hissdeiorum dio,bende öyle hissediodum ama böyle günüm gelince umudum hemen bitiverio🙁 gerçi her ikisine de belirtim yok ben adet zamanım geldiğinde daha 1 hafta önceden göğüslerimin acısından uyuyamam bile.sabahları ağlarım acısından bu ay sadece sol göğsümde hafif sızlama var bide kasıklarım normale göre çok az sancılanıyo
aminn amiiinn.bu ay kociş kesin hamilesin öle hissdeiorum dio,bende öyle hissediodum ama böyle günüm gelince umudum hemen bitiverio🙁 gerçi her ikisine de belirtim yok ben adet zamanım geldiğinde daha 1 hafta önceden göğüslerimin acısından uyuyamam bile.sabahları ağlarım acısından bu ay sadece sol göğsümde hafif sızlama var bide kasıklarım normale göre çok az sancılanıyo