söz canım gelmeden bi kaç gün önce haber veririm sana.ayy heyecanlandım bak şimdiden hee 🙂 temmuzda kesin ordayım 😀
bende çok pis heyecan yaptım şimcik.zaten heyecanlıyım kalpten gitmiim de 🙂
söz canım gelmeden bi kaç gün önce haber veririm sana.ayy heyecanlandım bak şimdiden hee 🙂 temmuzda kesin ordayım 😀

kızzz anam sizz çok fenasınızz nerden geliyoo aklınıza bölee şeylerr yaa aman ben hamilee olsamm hamileyimm ben derimm yeter aman salla yaa odunn oluncaa bu bile fazlaeğer evde testle öğrenirsem test çubuğunu heiye paketi yapıp kocama hediye etmek istiyorum. yada ultrason resminin üzerine kırmızı rujla kalp içine bebeğimi alıp vermek istiyorum. kocacıma sarılıp hüngüre hüngüre ağlamak istiyorum

off sorma.annem cok istio bırakmamı bide babamın emekli olmasına 2 sene kadar var o zamana kadar annem de çalışmaya devam etcek o yüzden 2 sene snra cocuk yap bende rahat rahat gelip göriim dio.bende diorum ki hamile olduumu öğrendiim an bırakcam yemin ettim cok büyük hemen dua okiim o zaman olsun die dio ya🙂🙂🙂sendemi sigara içiyosun canım.ben hala içiyorum tek tük elimde değil.offf valla yaa

yaa zehramm var senddee birr işşş dr a gitsene yaaakıntım çok yoğun kıslar:hıms:
yokk cnmm gelirsekk gezerizz eminn olll o ölee bişe demezz o konulardaa şükürrsenin koca varken görüşemeyiz demi.bende istanbuldayım ya.keşke öle bişi olsada görüşebilseydik hep beraber gezerdik valla.
off sorma.annem cok istio bırakmamı bide babamın emekli olmasına 2 sene kadar var o zamana kadar annem de çalışmaya devam etcek o yüzden 2 sene snra cocuk yap bende rahat rahat gelip göriim dio.bende diorum ki hamile olduumu öğrendiim an bırakcam yemin ettim cok büyük hemen dua okiim o zaman olsun die dio ya🙂🙂🙂
yokk cnmm gelirsekk gezerizz eminn olll o ölee bişe demezz o konulardaa şükürr
ohh iyi o zaman.bak mutlaka haber ver bana yolun düşerse istanbula.hiç sorun olmaz.benimkide öyle şeylerde çok iyidir.anlaştık 🙂
tmmm tatloşummm inşalllahh tatlıı anneciğimmmmohh iyi o zaman.bak mutlaka haber ver bana yolun düşerse istanbula.hiç sorun olmaz.benimkide öyle şeylerde çok iyidir.anlaştık 🙂