tmmm tatloşummm inşalllahh tatlıı anneciğimmmm
senin için yatacağım rüyaları çok merak ettim.dur bakalım neler görücem 🙂 ayyy kız benim erkek olacakmış rüyamda öyle gördüm 😀 şaşmaz benim rüyalar ama dur bakalım hayırlısı 🙂
tmmm tatloşummm inşalllahh tatlıı anneciğimmmm
senin için yatacağım rüyaları çok merak ettim.dur bakalım neler görücem 🙂 ayyy kız benim erkek olacakmış rüyamda öyle gördüm 😀 şaşmaz benim rüyalar ama dur bakalım hayırlısı 🙂
bendee diyom yaa tatloşş boşuna mı diyomm yaa damat diyeesenin için yatacağım rüyaları çok merak ettim.dur bakalım neler görücem 🙂 ayyy kız benim erkek olacakmış rüyamda öyle gördüm 😀 şaşmaz benim rüyalar ama dur bakalım hayırlısı 🙂hayırlıı evlat olsunn inşallahh bitanemm inşallah
kusura bakma noluur kabalık ettim bi an aklımdan cıktı senin durum🙁ayy kıyamam anne işte.kıymetini bil onun.inan kaybedince o kadar yanlız kalıyosunki kimseler kalmıyo etrafında o gidince.ben çektim ve hala çekiyorum o yanlızlığı.kaynanam 3 ay olacak nerdeyse hamile kaldığımdan beri hiç aramadı bebek nasıl diye.eşimde farkında ama yapacak bişi yok.anneni hiç üzme canım

bide gonca yanlış hatırlamıosam sen ateş ölçme yöntemini uygulamıştın peki yumurtlama döneminden snra ateşin düştü mü yoksa aynı mı devam etti