valla ben de hep koltuk altıdan ölçüyordum.. ne güzel de hergün biraz daha yüksek çıkıyordu.. ne yani yanlış mı?derecen dijital dereceyse dil altından ölç.koltuk altı yanlış sonuç verir bu durum için canım.sakın kol altından ölçme.eczanelerde 5 lira dijital dereceler.ucu metal olanlardan

onlardan var bende de az önce dil altından denedim 37.2 cıktı.normalde 37.5 ta ben sıyırmaya başlıyorum Allah korusun 😀
valla ben de hep koltuk altıdan ölçüyordum.. ne güzel de hergün biraz daha yüksek çıkıyordu.. ne yani yanlış mı?![]()
ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olurnapayım canım çok iyiyim şimdilik.geçen gün bebişim kıpırdadığını gördüm.minnacık elleri ve ayakları vardı bi görsen teyzesi 🙂 11 haftalık oldu çok şükür.sen naptın canım varmı değişiklikler

ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur![]()
gonciş sabah koltuk altından ölçmüştüm 36 derece çıkmıştı az önce dil altından ölçtüm 36.8 çıktı....feliçya canım listemi gördünmü bilmiyorum ama dil altından ölçtüğüm için sonuçlar hep doğru çıktı ve ateşimin yüksekliğini görmüşsündür.sakın bidaha kol altından ölçme okiş kuşum

gonciş sabah koltuk altından ölçmüştüm 36 derece çıkmıştı az önce dil altından ölçtüm 36.8 çıktı....![]()