bitanesi
Hamiş Melek
kuşumm bidee o kadarr takmaaa yaa o amaçlaa girersenn ilişkiye olmazzzzzz
o an aklıma bile gelmiyo çocuk falannn

kuşumm bidee o kadarr takmaaa yaa o amaçlaa girersenn ilişkiye olmazzzzzz

hah iştee şölee olmasıı gerekenn o zaten şekerimmo an aklıma bile gelmiyo çocuk falannn![]()

yokk artıkk kuzumm yaaa bu kadar dinleme kendinii bende bişe yokk ben gayet iyiyimm deeeebütün gün üşüdüm şimdi de ateş bastı menepoza mı giriyorum ne![]()
yaa kızlarr ben şimdii hangii günlerr ilişkiye girmem lazım yaa ovulasyonn günümm ne zamn yaaa yada her günümüü degerlendirsekk![]()
bence adet bitince gün aşırı yap hem düşünmemiş olursun 🙂kızlar gerçi ben yeni yeni düşünmeye başladımda siz uzun zamandır düşünüyormuydunuz ilk denemeleriniz mi
allahtan hayırlısı uygun vakitte zamanda inşşallah isteyen herkese nasip eder
yokk annemm yaa bu ay benimm hiçç iş yapasımm yokk iyice dinlenecemm gezecemm izin alıpp annem dee kalmayı düşünüyomm o yüzden bu ay erteleyimm bakalımmmhahah sözde takmayalım diyoz daha yeni hasta oldun şimdiden yumurtlama günü düşünüyonbence adet bitince gün aşırı yap hem düşünmemiş olursun 🙂
canım nasıl gidiyo ayın 9 u galiba adet tarihin benimde 7 si ama doktorum ayın 4 ünde test yap dedi acaba o mu şaşırdı ben mi yanlış anladım bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsuncanım benim tam 8 ay oldu bebek istiyoruz tık yok 🙂 inşallah olacak rabbim ne zman nasip ettiyse...yaşım da 27 🙂