anam bu kızzz bu aralarr çok kayboluyoo beni dellendiriyoo birii beni tutsunn yogsamm ben bu goncayıı bulupp dövecemm![]()
tontişim ben yarın dr a gidiyorum.bebişimi görcem yine 🙂 teyzesinden selam ileteyim mi benim miniğe 🙂inşallahh balımmm inşallahhh çok mutluyumm yaa 1 haftaa yokumm ama annemlerden girerimm görüşürüz gene tatlıımm sen niyee ölee pinekliyomm diyonn bakemm en güzeli o biliyonmuu ben ne kadar özledimm evde kalmayıııı dinlenmeyii off offf😀 aman nerde olucam kuşum evde pinekliyorum 🙂 ayyy hadi sevindim canımmm.kavuş anneciğine de rahatla.kazasız belasız git gel inşallah
teyzesii yesinn yutsunn onuu maşşallahh benimm kuşumaa slmm sölee benimm içinn bol bol bakkkk cnmmdöve beni parçala beni yavrummmmmmmmtontişim ben yarın dr a gidiyorum.bebişimi görcem yine 🙂 teyzesinden selam ileteyim mi benim miniğe 🙂
inşallahh balımmm inşallahhh çok mutluyumm yaa 1 haftaa yokumm ama annemlerden girerimm görüşürüz gene tatlıımm sen niyee ölee pinekliyomm diyonn bakemm en güzeli o biliyonmuu ben ne kadar özledimm evde kalmayıııı dinlenmeyii off offf
olumsuz düşünme sakın çünkü hiçbi sebep yokken bile hamile kalınamıobilio.Rabbim herşeyi kararlaştırıo ama en büyük düşmanımız stres unutma.hakkımızda hayırlısı artık hepimiz birbirimizin duacısıyız burda🙂haklı olabilirsin bnde öle düşünüorum ben gene de yarın yapayım sonra da bi daha ki adet tarihini beklerim . kızken anneme hep sorardım anne bnnm çocuğum olmazsa ne yaparım die çok zor bişi düşüncesi bile beni yıpratmaya yetio birbirimiz için dua edelim o zaman daha fazla kabulu yüksek olurmuş.