16 gün var daha cnm 22 sinde bekliomm
Cnm insallah hemen hamile kalirsin..kac gunde adet oluyorsun bence bu gunleride degerlendir eger 30 gunde adet oluyorsan anca yumurtluyorsundur ondan diyorum peki nezamandir bekliorsun melegini??
16 gün var daha cnm 22 sinde bekliomm
bende sabırsızlanıyorum pazartesi regl olcağım tarih ama ben hamile olmak istiyorummmm
tedaviye ara verecem canım eylülde aşılama düşünüyorum.ben seni tüp bebek yapacaksın sanıyodum eşin ikna olmuştu diye hatırlıyorum yanlıyor muyum😕
kızlar ben hala adet olamadım olamıyorum 25 gün geçti sizin yine beklediğiniz tari h var benim o da yok malesef. 🙁

canım bence tedavinin başarısız olacağını düşündüğü için korkuyo onu biraz cesaretlendirmeyi dene ama bekle biraz zaman geçsin sabırlı ol canım elbet mevlam açar bir hayır kapısıcnm eşim ben çok üzüldüm diye demiş öyle.şimdi kendine yakıştıramazmış konduramadığından istemiyormuş.üst üste spermiogram istedi doktor ve her seferinde daha düşük çıktı o yüzden morali çok bozuk.bu konuyu evde konuştuğumda kavga ediyoruz hemen parlıyor

evet cnmm olabilir anam çeşit çeşitt yapıoo havalardaa berbat sıcakk ondan demii kuşumm yaa sen ne yapıonn balımm nasılsınnnGunaydin pinar! Tatlim havalar isinmaya basladi ve cok Yagli veya tatli yiyorsan ondandir🙂