nisanburak
Hamiş Melek
evet bende patlıcam şimdiiiii sıcak çookk
yemek hazırlasam sıcakta da yenmezz=))

yemek hazırlasam sıcakta da yenmezz=))
yemek hazırlasam sıcakta da yenmezz=))aman bide o dert varr lee yapp bir yoğurtluu makarnaa yada bölee hafif şeylerrr iyi gider cnmm yaa benimm niyetimm hiçç yemek yapmamk bugun ama illakii yapacakk olursam daa bölee hafif yagı az şeyler yaparımmmevet bende patlıcam şimdiiiii sıcak çookkyemek hazırlasam sıcakta da yenmezz=))
yaa biz insanlarr tuhafızz cnm yaa annem de kaldığımm süre zarfındaa aman çalışmak gibi var mı diyomm çalıştığımm zaman da keşkee evdee olsam daa yan gelip yatsamm istiyomm poff kendimii çözemedim yafffEvde boş boş oturunca insanın canı hiçbirşey yapmak istemyrr=)
ttatlımm bencedee şimdidenn tedavinizi olunn ne gerekiyosaa yapınn herşey zaamanın daa güzell bitanem yaaaKizlar nasilsiniz bakalim?? Pinarcim allah kavusturcun tatlim!! Zehracim seninde tahlillerin iyi cikmasina sevindim kaynanada gecmis olsun biran once sagligina kavusmasini dilerim!! Kizlar dun esimle konustum 7.ayda doktora gidip ozamana hamile kalmassam 8.ayda asilama veYa tüp bebek denicez insllah gerek kalmaz ama 2 yildir bekle bekle morelim bozuluyor biran once biseler yapmaliyim!! Ama hafaya gidip klomen icin konusucam ve tekrar sansimi denicem rabbim hayirlisini versin insallah!!