slm kızlar günaydınn güzell haberler var mıı çok giremiyomm siteye yaaa işlerimm çok yogunn 🙁
yok uğurlu bebek hiç hayırlı haber yok kandil de ki dualar kabul olur inşallah
slm kızlar günaydınn güzell haberler var mıı çok giremiyomm siteye yaaa işlerimm çok yogunn 🙁
hayırlısıı olsunn ttatlımm yaa rabbimm verecekk zamanı bizdenn iyi biliyoo bizide bölee sınav ediyoo kuşumm sabredecekkk artıkkyok uğurlu bebek hiç hayırlı haber yok kandil de ki dualar kabul olur inşallah
hayırlısıı olsunn ttatlımm yaa rabbimm verecekk zamanı bizdenn iyi biliyoo bizide bölee sınav ediyoo kuşumm sabredecekkk artıkk
Kızlar bende cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum hayırlısıyla inş bu ay gelir bebişim 🙂 yarın sabah tatile gidiyoruz inş güzel haberlerle dönerim 🙂 rabbim bu mübarek aylarda hepimizin yüzünü güldürür inşallah ...

bu arada bende ovulasyon testi alacam eczanede oluyor galiba bildiğin bi marka var mı canım nasıl kullanılıyor denedinmi hiç
ben de almıştım idrarla olanı hem daha ucuz. gitti gidiyo sitesinden aldım. gebelik testi hediyesi var. pozitif çıktı yumurtlamam oluyo ama çatlamıyo galiba hamile kalamadım 9 ay olduğu için de doktora bıraktım çatlama iğnesi verdi. eğer kalırsam demek ki yumurtam çatlamadığı için olmamış demek kicanım selam.bu testi anca büyük eczanelerde bulabilirsin.mahallede olanlarda bulunmuyo.ben deli gibi aramıştım ama çareyi siteden sipariş ederek buldum.istediğin fiyatlarda olabiliyo.idrarla yapıyosun testi yada tükürükle olanıda var.ben idrarla olanı kullanmıştım.ve çok memnun kaldım.
sağol canım evimin yakınında büyük eczane var bakayım bugün vardır umarım .canım selam.bu testi anca büyük eczanelerde bulabilirsin.mahallede olanlarda bulunmuyo.ben deli gibi aramıştım ama çareyi siteden sipariş ederek buldum.istediğin fiyatlarda olabiliyo.idrarla yapıyosun testi yada tükürükle olanıda var.ben idrarla olanı kullanmıştım.ve çok memnun kaldım.
kıslar şimdi uyandım miğde bulantısıyla adetime 1 hafta var sizce erken mi yoksa folbiol içiyorum onla alakası var mı