dualarımız seninle inşaaalllaaah hamiş kalırsın tatlımkızlar bu gün bende karnımı sardırmaya gidiyorum dua edin işe yarasın![]()
dualarımız seninle inşaaalllaaah hamiş kalırsın tatlımkızlar bu gün bende karnımı sardırmaya gidiyorum dua edin işe yarasın![]()
kızlar bu gün bende karnımı sardırmaya gidiyorum dua edin işe yarasın![]()
dualarımız seninle inşaaalllaaah hamiş kalırsın tatlım

inşallah bebişlerimizin gelmesine vesile olur bu karın sardırma işi...kızlar bu gün bende karnımı sardırmaya gidiyorum dua edin işe yarasın![]()

canım şimdi havalar çok sıcak ya vücudumuz devamlı su kaybediyor ondan olabilir. bol bol su iç..su kabızlığa çok iyi geliyor..göğüslerindeki beyazlık belkide bebektendir olamaz mı?kızlarr bendee kabızlıkk sorunuu devamm ediyoo yaa needenn anlam veremiyomm gögüsleriminn ucu bem beyaz olduu bu nee ya bende bir terslik varrrr 🙁

ttatlımmm bebiş olsa gögüsler koyulaşırr ama bendee tuhaff bişe varr yoksa gene kanımm mı düştü yaacanım şimdi havalar çok sıcak ya vücudumuz devamlı su kaybediyor ondan olabilir. bol bol su iç..su kabızlığa çok iyi geliyor..göğüslerindeki beyazlık belkide bebektendir olamaz mı?![]()
olabilir tatlım yaa. kansızlık varmıydı sendettatlımmm bebiş olsa gögüsler koyulaşırr ama bendee tuhaff bişe varr yoksa gene kanımm mı düştü yaa
evet cnmm hemdee çok yüksek ilaç kullanıyomm o yüzdennnolabilir tatlım yaa. kansızlık varmıydı sende