İnşallah yarın haber veririm 🙂
cuma günü doktora gidicem dış gebelıkten cok korkuyorum ınsallah oyle bırsey yoktur
evet canım kimsenin başına gelmesin, benim başıma gelmiştide geçen yaz oyuzden biliyorum🙂 hala daha bekliyoruz senin bebşin nekadarlık?
canım inşallah öyle bir sıkıntı yaşamazsın bir daha allah hayırlı sağlıklı bir bebiş versin sana da tüm isteyenlerede en kısa zamanda inşalalh canım 7+3 olduk bugün inşallahyakışıklım ın bebeğini sormuştum nekadarlık diye🙂 seninkinide yarın öğrenicez inşallah🙂
aynen bende öyle düşünüyorum 10 günden sonra giderse daha iyi olacak bence decanım benim olumsuz düşünme hem rabbim isterse ilk geceden hamile kalırsın vakti saati değilse 10 sene sonra...ama 10 gün falan bekleyip ultrasondan bakıldıgında için daha fazla rahatlar bence
Ben yumurtlama günümde ilişkiye girdim hemen kaldımyakışıklım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizede nasip etsin🙁
nasıl hamile kaldınız bizede bilgi verin lütfen🙂
yakışıklım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizede nasip etsin🙁
nasıl hamile kaldınız bizede bilgi verin lütfen🙂
o zaman haftaya cuma gidiyim ben doktora kızlar yorumlarınız ıcın cok tesekkurler
aynen canım bende öyle dedim her iş bi te hayır var belki ona gerek olman kendiliğinden olacak yada başıma kötü bişey gelecektiSulecim her iste vardir bi hayir bence sIkma canini
kızlar bugün karın sardırmaya gittik başıma neler geldi kadının evini bulamadık yarım saat dolandık sora sora sonunda bulduk kadın hastalanmış oğlu da izin vermedi hasta diye kaldı bizim sardırma işi 🙂![]()
kısmatmiş canım kadın gelin 2 gün sonra dedi ama bakalım kısmaet olurs tekrar gideriz kadının 5 yaşında torunu ölmüş kazadan geçen sene onun üzüntüsü ile devamlı bayılıyormuş oğlu izizn vermedi o yüzdenayy o kadar ümitlenmiştik hepimizz 🙂
tesekkrlr kzlr 4ay ewlym bu ay olsn die cok cok üstne düstm ins olur benim belrtlrm
başta gögüsler ck sisti we kyft gyerkn ble ck acyo uclri tomurck gbi oldu
beyaz akntn oluyo arda ve ck halszlik war