Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kıslar iğneyi vurduralı bugün 9 gün doldu 10 uncu güne girdim ilk idrarımlar test yaptım ikinci çizgi çok net görünüyo ama ilkinden ince. acaba iğnenin etkisi geçmişmidir
kıslar bişey yazın ne olun yarın test alıp tekra yapıcam. benim mantığıma göre bebek varsa koyulaşır çizgi yoksa iğnenin etkisi azaldığı için azalır heralde
kýslar iðneyi vurduralý bugün 9 gün doldu 10 uncu güne girdim ilk idrarýmlar test yaptým ikinci çizgi çok net görünüyo ama ilkinden ince. acaba iðnenin etkisi geçmiþmidir
kıslar iğneyi vurduralı bugün 9 gün doldu 10 uncu güne girdim ilk idrarımlar test yaptım ikinci çizgi çok net görünüyo ama ilkinden ince. acaba iğnenin etkisi geçmişmidir
canım ama yaa iğneyle alakası yokturki hcg nin.benim diğer çizgi ilkinden çok inceydi.hatta 15 dakka sonra çıktı diğer çizgi.kızım sen hamiş kaldın gibime geliyor.inş yanılmaz hislerim yaa.hemen git kan tahlili yaptır bak döverim seni
canım selam.aramıza hoşgeldin.benim bebiş 2 aya kadar ultrasonla gözükmedi.bende rahim testliği var.rahim arkada yani.dr vajinal ultrasonla bakıp gördü hep bebişi.ama şimdi tabi net gözüküyo 🙂 korkma o yüzden ultrasonla çıkmazsa hemen.alttan baktır tamam mı.