Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ha bide pınarcım benim mızmız kocamın sevdiği diğer basit yemek karnıyarık içi 😀
kavur kıymayı koy soğanı koy domatesi biberi içine seviosa kıymayı en pratik çözüm 😀

ha bide pınarcım benim mızmız kocamın sevdiği diğer basit yemek karnıyarık içi 😀
kavur kıymayı koy soğanı koy domatesi biberi içine seviosa kıymayı en pratik çözüm 😀
vallaaa canoooo eve gidemm dee yapacakk bişeler bu aralarr duygusallığı üstündeee ilgilenmekk zorundayımm kocişle aman aman 🙁

napim bak semizotu yapıcam bu akşam tadına bakmaz.bezelye yemez,barbunya yemez,baklagilleri sevmez,makarna sevmez,tavugu soslu moslu yaparsam yer.taze fasülyeyi ık mık yiyo,ıspanaga zor alıştırdım falan filan.bende bu saydıklarım için ölürüm o da 250gr et kıyma için

- - - Updated - - -

hayırlısıyla atlatırsınız bugünleri de inşallah.eminim eşin ennnn kısa sürede sağlığına kavuşçak sende hamiş olcaksın🙂

sende mi çalışıyonn kuşumm bidee bu aralarr işim yogunn evede geç gidiyommm ondann böoleee basitt yemeklerii seçiyomm hepp 🙁(

ewet sağlıkçıyımm

- - - Updated - - -

offf hergün yemek düşünmek fenalıklar getirio içime.bide eşim o kadar yemek secio ki ve o kadar farklı yemekleri seviyoruz ki bazen masaya oturup buyur al kolumdan başla bu gece menü bu diyesim gelio valla

deli koptum yaaa:haha:

KızLar BugÜn test yaptıM ama teK cizgi Çıktı
cokmoraLiM bozuK yeni evLiyim ama yinede
uzüLdüM doktora gitcm öyle daia mantıklı
bence kendi hesapladgm günler tutmyo daha
adet olmadm kzlar sizce ne zaman gtmelyim

Geri