Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KızLar BugÜn test yaptıM ama teK cizgi Çıktı
cokmoraLiM bozuK yeni evLiyim ama yinede
uzüLdüM doktora gitcm öyle daia mantıklı
bence kendi hesapladgm günler tutmyo daha
adet olmadm kzlar sizce ne zaman gtmelyim

büşra bnde aynıyım ama calışmalara devammm ümidi kaybetmek yok tatlımmm biz daha yeniyiz hiç takma o zaman daha zor oluooo

kaybetmyrum ama bnim brz durumum farklı ben kaynanamlarla
bir otryrum kendmize ew aldk ama brzdaha zamana ihtcmz war
of bunlrn hepsi bitryo bni bebegm gelse biran önce ck rahatlcm kzlar ya
hiç canını sıkma en azından internet var elinin altında aileyle yaşamak zordur tabi ama bazen bazı şeylere bir dönem katlanmak gerekir....zaman çok çabuk geçiyor birde bakmışsın kendi evine çıkmışsın rahatlamış bir de bebeğin olmuş=)

Kizlar benim adet gunum asagi yukari pazar gunu hap atiorum cunki bu ay adetim gelsim diye sonra insallah klome baslicam🙂 karnima agrilar giriyor birde akintim cok..birde sabahlari asiri migdem bulaniyor ama ac karnina 3 hap atiyorum ondan galiba..bakalim gerci pek umudum yok ama yinede allah bilir hakkimizdakini🙂 ayy kizlar yakin olsanizda yaptigim yemeklerden versem size ne iyi olurdu🙂

haksızmıyım özlem hayat okadar kısa ki hiçbir şeye üzülmemek gerekiyor ...ev almışlar zamana ihtiyaçları varmış eve geçmek için zaman okadar çabuk geçiyor ki biz fark etmiyoruz bile..hakkımızda hayırlısı.

haklısın tabi cnm bunu bu aralar daha ii anladım cenaazemiz vardı

- - - Updated - - -

kızlar bu arada ben 3amxlik ewlym 4ay die blydm 🙂. kafm karısms inş test yanlsdrda bebegm
wardr yada ins bidaki ay hamile kalrm

inşş bebeğim allah kalbindekini hayırlı kılsınn

Geri