nisanburak
Hamiş Melek
off ne güzel ya benim bacıda ebe olsaymış ne iyi olurdu=
vayy anamm vayy bizz onu bile beceremiyokk 20 likk dişimm bilee çıkmıyooiçimde bi adet diş büyütüyorum nihayetinde tabiki gebeyim
anaaaaaam ne bebegemm çıkıyoo ne dee dişimm ben ölüyümm yaa ölüyümm ben 
valla iyii oluyoo yaa bideee anlatmasaa yaşadıklarınıı dahaa güzell olacakkk her günn kızz kendinii baştann aşağıyaa dezenfektee eediyoo yazıkk yaa garibimm bazenn halinee acıyommmmmoff ne güzel ya benim bacıda ebe olsaymış ne iyi olurdu=
ama bebek dünyaya getiriyor sürekli düşünsene...ben 3.yü cıkarıyorum 2sini çektirdim bile.aman cıkmasınlar bırak allah aşkına yok böle bi acı.vayy anamm vayy bizz onu bile beceremiyokk 20 likk dişimm bilee çıkmıyooanaaaaaam ne bebegemm çıkıyoo ne dee dişimm ben ölüyümm yaa ölüyümm ben
![]()
abboww neler anlatıyoo neler 16 yaşındaa babasınınn arkadaşındann bebek yapan kızı mı den 8 yaşındaa erkek arkadaşı ile ilişkiye girip kanaması durmayana mı den bacımınn önünee doğumm yaparkenn lap lap çiş yapanı mı dennn salak sulak hayal göreni mi denn neler varr nelerrrben 3.yü cıkarıyorum 2sini çektirdim bile.aman cıkmasınlar bırak allah aşkına yok böle bi acı.
ne anlatıo bacın kıııız merak ettim şimcik
valla allah kolaylık versin bacına.bekardı dimi o doğum falan da yapmak istemez he 😀abboww neler anlatıyoo neler 16 yaşındaa babasınınn arkadaşındann bebek yapan kızı mı den 8 yaşındaa erkek arkadaşı ile ilişkiye girip kanaması durmayana mı den bacımınn önünee doğumm yaparkenn lap lap çiş yapanı mı dennn salak sulak hayal göreni mi denn neler varr nelerrr
evet cnmm dogumm yapmakk istiyoo yaa ölee zor bişe değil diyoo korkmadann sakinn ve her gün ılık duş ve spor dogumuu kolaylaştırıyomuşş hem de kendisii normal dogumm istiyooovalla allah kolaylık versin bacına.bekardı dimi o doğum falan da yapmak istemez he 😀
bende nasip kısmet olursa normal istiyorum ama tabii önce hamile kalmam lazım😀evet cnmm dogumm yapmakk istiyoo yaa ölee zor bişe değil diyoo korkmadann sakinn ve her gün ılık duş ve spor dogumuu kolaylaştırıyomuşş hem de kendisii normal dogumm istiyooo