nisanburak
Hamiş Melek
vallahi hiçbirşey anlamadım kızlar 9+4 8+3 falan ne bunlarr=))

vallahi hiçbirşey anlamadım kızlar 9+4 8+3 falan ne bunlarr=))![]()
5 mg doktor verdide anlatmadı eczanede üstüne yazmamış günlük bir tablet alıyorum bende 4 te 1i?????????????çok cahilce oldum ama 🙂 5 hafta doluyo bugün yarın 6. haftadan gün alıyorum demiii
![]()
okey anladım şimdi peki bir soru daha son adet tarihim 9 haziran ama adetten 1 hafta sonra ilişki oldu ya da 2 hafta sonra ozaman hesaplama yanlış olmuyor mu?son adet tarihine göre 9 hafta + 4günlük ama geç döllenme olduğu için 8hafta +3 günle 8 hafta arsında görünüyor demek canım
- - - Updated - - -
inşallah en kısa zamnda hamile meleklerin arasına katılırısın sende böyle hesap yapcan işte böyle😀
okey anladım şimdi peki bir soru daha son adet tarihim 9 haziran ama adetten 1 hafta sonra ilişki oldu ya da 2 hafta sonra ozaman hesaplama yanlış olmuyor mu?
okey benim son adet tarihim 9haziran bu ay 3 ünde olmam gerekiyordu ama olmadım 2. çizgi silik çıktı .eğer hamileysem ohalde 4 haftalık mı hamile oluyorum=)))yani 1 ay=)inşallah hamileyimdirr kaptırdım endimi çünkü=)canım son adetin ilk gününe göre hesaplanıyor zaten ilk iki hafta tüm gebelerde genelde yumurta oluşumu sürecidir ama döllenmenin olduğu zamanı hesaplamak çok zor aşılama ve tüp bebekte bile bebeğin dölenmme zamanı belli olmasına rağmen son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor
okey benim son adet tarihim 9haziran bu ay 3 ünde olmam gerekiyordu ama olmadım 2. çizgi silik çıktı .eğer hamileysem ohalde 4 haftalık mı hamile oluyorum=)))yani 1 ay=)inşallah hamileyimdirr kaptırdım endimi çünkü=)
bende heyecanlıyım =))ama sanki böyle iyi gibi hamileyim diye evin içinde geziyorum şaşkın şaşkın kimseyede söylemedim eşim biliyor sadece korkuyorum hamile olmadığımı öğrenirsem diye!!hiçbir belirti yok sadece reegl olmadım..ne midem bulanıyor ne de halsizim normalde gündüz uykusu uyuyan biriyim uyumuyorum gece 1 e kadar=))senin nasıldı belirtiler varmıydı???evet canım yarın 4 hafta dolmuş olcak inşallah😀 ya inşallah canım nasıl sabırlısın ya ben meraktan ölürdüm😀
bende heyecanlıyım =))ama sanki böyle iyi gibi hamileyim diye evin içinde geziyorum şaşkın şaşkın kimseyede söylemedim eşim biliyor sadece korkuyorum hamile olmadığımı öğrenirsem diye!!hiçbir belirti yok sadece reegl olmadım..ne midem bulanıyor ne de halsizim normalde gündüz uykusu uyuyan biriyim uyumuyorum gece 1 e kadar=))senin nasıldı belirtiler varmıydı???