Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nisanburak cook mutlu oldum canim rabbim kucagina almayi nasip etsin senin adina cok mutlu oldum resmen gözlerim doldu ne mutlusundur simdi..kendine cok dikkat et canim..
çok heyecanlıyım hiç beklemediğim anda böyle bir haber aldım herkese nasip etsin rabbim=)en kısa zamanda sizlerde güzel haberler alın tek dileğim=)

Sagol canim insallah..bu ay nelere dikkat ettin?? Azcik anlat bakalim🙂
canım ovulasyon testi almıştım hep silik çıktı kaldırdım attım.ateş ölçer aldım ateşim hep aynı çıkıyordu onuda bırkaktım yapmadım.adetim bittikten sonra hemen yaptık sonra 1 gün mola böyle 6 defa yaptık 12 gün geçti bu şekilde ..adetime 1 hafta kala hiç olmadı elimizde olmayan sebepten (misafirimiz vardı )kısmetmiş..bu ay ben ümidi kesmiştim eşimde..

hayrılı olsun nican allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...

gonca kızın oluyormuş haaaa çokkk tatlı ben yerim onu hayırlısı olsun inşallah...

selam kızlar.şimdi doktordan geldim.benim velet % 99 kızmış % 1 erkek dedi 😀 😀 zaten zor gösterdi bacak arasını ama sonunda anlayabildik.rabbimden hayırlısı.eşim çok erkek istiyodu ama olsun ahlaklı hayırlı evlat olsun dedi.çoooooook mutluyum 😀

goncacım canım benim tebrik ederim dedim sana içime doğuyo diee 🙂

Gonca'cım sonunda göstermiş bebişin kendini, Rabbim kızçeni sana bağışlasın.

Nisan ve Özlem çok sevindim yaa, dualarımız kabul oldu sanırım, sıradaki hamile haberlerini bekliyorum şimdi, sizide kırmızı yaptıralım artık...

melekler cok acil yardımınıza ihtiyacım var,adetim 3 gün önce bitti,eşimle adet olmadan 4-5 gün önce birlikte olduk,adetim bitti ama hala ara ara yeniden regl olacakmışım gibi ağrım var,canım hiç bir şey yemek istemiyor,ama karnımda sürekli bi gurultu,uykum geliyor,hafif hafif sancılar giriyor,adetim bittiği gün adet sancılarım başladı sanki,dün gündüz bir kaç saat uyudum ve rüyamda yeniden gelinlik giyiyodum,ve ve aynı rüyanın içinde deli gibi çikolata yiiyodum,hamileler cok rüya görürmüş ya,evli baanın gelinlik giymesi de bebeğe yorumlanıyor,karnımda da şişlik var,reglim bitti ama şişliğim hala inmedi,üşüyorum bide çorapsız ve hırkasız gezemiyorum,saçma ama dün bi de bir şey için şu olursa hamileyim dedim ve iki saniye geçmeden o dediğim şey oldu,acaba dedim Rabbimin bir mesajı bu dedim,çünkü sigara içmeye devam ediyorum,çıldırmak üzereyim yarın kan testi yaptırcam ama negatif olmasından korkuyorum,hamile olabilir miyim sizce bu yaşadıklarım normal m,mide bulantım da var özellikle sigara içerken ne olur bana yardım edin,cevaplarınızı dört gözle bekliyorum 🙁((

Gonca'cım sonunda göstermiş bebişin kendini, Rabbim kızçeni sana bağışlasın.

Nisan ve Özlem çok sevindim yaa, dualarımız kabul oldu sanırım, sıradaki hamile haberlerini bekliyorum şimdi, sizide kırmızı yaptıralım artık...

ikranurcum benim daha belli deil canım kız çıkmazsa üzülürüm şimdiden moda grmek istemipm tamam ikinci çizgi silik ama daha adete çok var

Geri