Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Felicyacim insallah bebisin tutunurda mujdeni aliriz..bernacim o ilaci ben bilmiyorum ben adetimin 3.gunu klomene basladim 5gün boyunca her aksam 2tane dün bitti haplar bu hafta doktora gidip bakicaz insallah benimde bebegim gelir cok istiyorum cook arzuluyorum bebegim olsun🙁 rabbim herkeze versin
merhaba kızlar.mevlanacım ben de 3 ay doktor gözetimi altında tedavı gördum.hem adetım duzensızdı hem de cocuk ıstıyorduk.doktor sorun görmedi cok sukur.adetımın 5.gunu 5 gun sure ile gunde iki defa kullanmak uzere klomen ve reglimin 16.gununde 10 gun sure ıle progestan hapı verdi.progestan 10 gun kullanıp bıraktıktan sonra 8.gun mutlaka adet göruyordum.en son 19 martta adet gördum.ve su an 13 haftalık hamıleyım.darısı ınsallah sızlerın basına.demem o ki klomen işe yarıyor.cevremde de kullanan var .hatta ikiz bebeği olan bıle 🙂 insallah senın de guzel haberlerını alırız 🙂

Off buyumekle bitse keske sonra catlayaakta..sonra ooooo cok uzun yol bu eger bukezde olmassa bayaa bi hayal kirikligi yasicam allahim ya insallah bukez olur ben birde ek olarak esime hergün balli cevizli yogurt yediriyorum insallah fayda eder;(

canım okadar bekledik bu neki,olsunda beklemek mecburi🙂 gerçi suan 4 gün bile çok geliyo ama 🙁 sen çatlatma iğnesi kullanıcakmısın?

Canım serephoneyi bana adet olur olmaz başla dedi bes gün kullan bende adet olur olmaz kullandım öbür ay adet olmasan gel tekrar bakalım dedi ya hayırlısı Ağustos'a kadar beklicez peki bu serephone faydalımı bunun yanına evde yapacağımız bisey yokmu hamile kalmak için
canım faydalıdır heralde,ben dr.a gittiğimde bi hasta vardı ,sorunlarımız aynıymış oda aynı tedaviyi görmüş ve şuan 3 yaşında ikiz çocukları varmış🙂 canım birsürü kür var hamile kalmak için kullanılan ama ben hiçbirini denemedim bilmiyorum🙁

merhaba kızlar.mevlanacım ben de 3 ay doktor gözetimi altında tedavı gördum.hem adetım duzensızdı hem de cocuk ıstıyorduk.doktor sorun görmedi cok sukur.adetımın 5.gunu 5 gun sure ile gunde iki defa kullanmak uzere klomen ve reglimin 16.gununde 10 gun sure ıle progestan hapı verdi.progestan 10 gun kullanıp bıraktıktan sonra 8.gun mutlaka adet göruyordum.en son 19 martta adet gördum.ve su an 13 haftalık hamıleyım.darısı ınsallah sızlerın basına.demem o ki klomen işe yarıyor.cevremde de kullanan var .hatta ikiz bebeği olan bıle 🙂 insallah senın de guzel haberlerını alırız 🙂

allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla... 3 ay tedaviden sonra hemen mi kamile kaldın? tedavi sürecinde neler kullandın ne yaptın anlatırmısın🙂

Amin cnm insallah olsunda ben ikiz ücüz veya tek hic farketmez sadece saglikli ve hayirli bir evlat olsun..senin adina sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin..

Geri