Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim insallah ikimizede bu ay mutlu son olurda sonra hamileligimizi konusuruz ayni ayda gebelik neguzel olur..sonra dogum hikayemizi anlatiriz insallah bu ay coook mutlu oluruz..
kızlar klomen dr tavsiyesi ile kullanın kendi başınıza karar vermeyin cünkü bilinçsiz kullanım dış gebeliğe sebep oluyor yumurtalar cok gelişiyor veya rahime inmeden ilişki olunca dış gebelik oluyor dicem oki dr adetinin hangi günü başla der ve ne zaman gel der ne zamn ilişki derse o zaman bu hap kullanılır bu yazım ilk defa kullanacak arkadaşlara mutlaka dr gidilmesi gerek
selam kızlar.şimdi doktordan geldim.benim velet % 99 kızmış % 1 erkek dedi 😀😀 zaten zor gösterdi bacak arasını ama sonunda anlayabildik.rabbimden hayırlısı.eşim çok erkek istiyodu ama olsun ahlaklı hayırlı evlat olsun dedi.çoooooook mutluyum 😀
gözün aydın canmm rabbim fazla bekletmeden gönderdi meleğini darısı tüm isteyenlere inş 🙂CANIM SEVİNDİM BU AYLARIN HÜRMETİNE BİZEDE İNŞALLAH BİR BEBEK