Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayşecim hayırlsı olsun üzme kendini allah bu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin ve hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah canım...
canım bir anda alınan 5 kilo bile polikistik over gibi kistik ve hormonların bozulduğu hastalıklara sebep oluyor yani gebeliği engelleyebiliyor hormonları bozarak ben bizzat böyle bir sorunu yaşadım ondan tecrübeliyim yani hiç bir sorunum yokken 2 ayda aldığım 5 kilo pko sebep oldu eğer etrafında iyi bir diyetisyen varsa gitmeni ve spor yapmanı tavsiye ederim ama ramazan ayında spor yapman kolay olmıcaktır sadece 30 dakikalık hafif tempolu yürüyüş yapabilirsin yemekten bir buçuk saat sonra kilonu dengede tut muhakkak canım...

şimdi 60kg hamileo lursak 20 kg alırmıyız ki acaba 80 larde çuval gibi olurum ya 🙂 platesde iyi düzenli yaptınmı veriliyor

kızlaar bence kilo vermenin en iyi yolu doymadan kalkmak.üstüne de bi bardak su ya da sıvı herhangi bişey içerseniz doydugunuzu anında farkediosunuz🙂
benim muhtemel adet tarihim 2 ağustos ama tabii hiç belli olmaz toptan sapıttı kendileri

inşallah yakışıklım 🙂

gerçi bende hamile değilim ama bir gün annemde bir gün evde bir gün aşağıda kayınvaldemde çoğu öyle geçiyor canım bişeyler isterse değişik yapıyorum aam yaz başından beri hiç giresim yok mutfağa sıcak yol bunalıyorum

mrhb melekler konu başlığını görünce hemen yazmak istedim bnde bebiş düşünüorum geçen ay adetim 1 hafta geçince çok umutlanmıştım ama bidaki sefere inşlalh şimdi netten araştırıyorum hamilelik öncesi neler yapmamız gerekiyor diye sanırım ilk önce diş kontrolleri gerekiyormuş birde folik asit kullanımını tavsiye etti bugn bir doktor arkadaşımızn eşi folik asit kullanımı önerdi düşünüyorsn başla dedi ancak iştah açıyormuş sizin bildiğiniz varsa paylaşalım burada

- - - Updated - - -

selam melekler...dün kızımı gördüm eli yanağında parmağını ağzına sokuyodu 🙂 çok güzel bi görüntüydü.nasıl mutlu oldum anlatamam.rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.

hayrlısı olsun sağsalim kucagına almak nasip olsun inşallh ne kadrlık bebeğin

mrhb melekler konu başlığını görünce hemen yazmak istedim bnde bebiş düşünüorum geçen ay adetim 1 hafta geçince çok umutlanmıştım ama bidaki sefere inşlalh şimdi netten araştırıyorum hamilelik öncesi neler yapmamız gerekiyor diye sanırım ilk önce diş kontrolleri gerekiyormuş birde folik asit kullanımını tavsiye etti bugn bir doktor arkadaşımızn eşi folik asit kullanımı önerdi düşünüyorsn başla dedi ancak iştah açıyormuş sizin bildiğiniz varsa paylaşalım burada

- - - Updated - - -

hayrlısı olsun sağsalim kucagına almak nasip olsun inşallh ne kadrlık bebeğin

canım selam.inş bebişin en yakın zamanda gelsin 🙂 folik asit kullandım 6 ay kadar ama iştahımı açmadı zaten yemek yemeyi çok seven biriyim 😀 ama folik plustan günde 3 tane içmen gerekiyor aklında bulunsun canım.eğer folbiol içersen günde bi tane...benim bebişim 19 haftalık canım 🙂

Geri