Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sahile uzan --> 13 Temmuz (Haberlerini bekliyoruzzz 🙂 )
a.özlem --> 16 Temmuz (Haberlerini bekliyoruzzz 🙂 )
bensude --> 17 Temmuz (Haber bekliyoruz🙂 )
feliçya --> 26 Temmuz
crema --> 2 Ağustos
@nur --> 2 Ağustos
mevlana --> 2 Ağustos
Never mind --> 3 Ağustos
ayşe&ramo --> 18 Ağustos

Geleni gideni ekleriz yavaş yavaş listeye 🙂 İnşallah hepimiz hamiş oluruz da liste de bomboş oluuuuurrr 🙂
Mübarek Ramazan günleri hepimize hayırlı gelir inşallah.

selam kızlar uzun zamandır yazmıyordum annem ameliyat oldu kadın hastalıklarından 10 gündür evim kocamdan bilgisayarımdan ayrıydım. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. benim adet günüm bugün yada öbür gün. bu ay ilaç veya iğne kullanmadım bakalım

selam kızlar uzun zamandır yazmıyordum annem ameliyat oldu kadın hastalıklarından 10 gündür evim kocamdan bilgisayarımdan ayrıydım. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. benim adet günüm bugün yada öbür gün. bu ay ilaç veya iğne kullanmadım bakalım

hoşbulduk bn yeni geldim🙂geçmiş olsun çok şimdi dha iyisndr inşalh korunmak için iğne mi kullanıyordun zehra

feliçyam sen ne yaptın canım bu ay ilaç iğne falan kullandın mı. sahile uzan özlem canlarım gününüz geçmiş test yapyınız mı. goncacım kızın hayırlı olsun yaramaz cırlak bişey olsun ben öle mamalak çocukları sevmem çocuk dedğin yaramaz olur dimi canım tabi huysuz olmasın o ayrı mevlana crema ayşem inş bu ay patlama yaşarız hep birlik.

iftara ne pişiriyorsunuz kıslar. çok düşündüm ama karar vermedim daha. mercimek çorbsı pilav. ana yemek olarak misket köfte kızartıp küp patates kızartıp patlıcan kızartıp tepsiye karıştırıp üstüne domates rendei yağ sarımsak biraz suyla kaynatıp üstüne döküp 20 dakika fırınlayım diyorum. belki üstüne beşamel sos falan da olabilir

Geri