Yok kan vermeye gitmedim uyuyordum yeni uyandim..pazartesi sabah gidicem cunki isyerime yakin ondan🙂
canım yaa yada bitane beyaz bebek badisi al onun üzerine yazz 🙂 ayy çok güzelll
Yok kan vermeye gitmedim uyuyordum yeni uyandim..pazartesi sabah gidicem cunki isyerime yakin ondan🙂
inşallah canım dualarımız seninle inşallah hamilesindir...ya cesaret edemiyorum.. eşim çok ısrar ediyor gitmem için.. bugünü atlatırsam yarın gideceğim.. dua edin kızlar.. çok heyecanlıyım..
orda nasıl bilmiyorumda burda dr.a görünmeden kendi isteğinle yapıyolar kan testi.. yarın sabah bitane daha test yap emin ol canım olmazmı?Normalde doktordan kagit alip onunla labora gitmem lazim ama ozelde yaptirabilirmiyim pazartesi soracagim..emin olmadan esimede demek istemiorum offf sansa baak
canım allah sabır versin ne diyim çok zor sabretmek insan nasıl sabreder ya😀
Evet canim ama olsun gunler cabuk geciyor nasil olsa hem daha iyi olur keseyi veya kalp atisini duyarim demi ama🙂 kendi kendimi teselli etmeye calisiyorum
Body super fikir onu yapicam canim yarin tekrar odrar testti yapicam galiba doktorum izinden donene kadr her gun yaparim emin olmak icin🙂Bodynin ustunede babacim yoldayim geliyorum yaziyim olurmu
süper olur canım 
Evet canim ama olsun gunler cabuk geciyor nasil olsa hem daha iyi olur keseyi veya kalp atisini duyarim demi ama🙂 kendi kendimi teselli etmeye calisiyorum