mevlana 🙂 valla çok ilginç ve süprizli birşeyler olsun bence şaşakınlıktan dilini yutcak gibi
kocişş iyi oldu şükür cnmm bende çok sık giremiyorumm ya işlerim felaket yogunn mevlana gibii sendn de güzel haberler duyarız inşallahh cnmmbu aralar pek yazamıyorum canım.. ben de seni çok özledim.. dün adet günümdü ama çok şükür olmadım.. bu ay aşılama denemiştik.bugün doktoru aradım test için çağırdı ama cesaret edip gidemedim. crinone diye vajinal jel kullanıyorum gebelik varsa düşüğü önlesin diye.. doktora sordum jel gecikme yapar mı diye yapmaz dedi.. biliyorsun benim adetim bir gün bile gecikmez hatta geçen ay 4 gün erken oldum.. umutluyum.. inşallah bebeğim benimledir.. sen neler yapıyorsun tatlım? kocan nasıl oldu iyileşti mi?
üHaha komik bir fikir ama benim aklima bodi isi yatti onu yapicam galiba yarin iftara annemlere davetliyiz gitmeden once evi suslerim esimin dogum gunu ozaman soylerim🙂 kesin cok sasiracak
hadi hayrlısı çok mutlu oldummm=)))))Tabikide ederim cnm insallah sizinde mujdenizi almak nasip olur..daha havaya girmek istemiyorum kan testini yapana kadar..hatta doktora gidene kadar pek heveslenmicem..insallah bebegim tutunur bana sIkI sIKI ..
Sagolsun kizlar evet goncam bugun test yaptim cift cizgiyi gordum pazartesi kan vercem insallah cok guzel sonuc alirim kandada 🙂
ayyy canım çok sevindim.inş bu iki çizgi hamişliğin göstergesidir.biliyosun bazen iki çizgi çıksada hamiş olunmayabiliyo.inş kandada çıkarda hep birliklikte seviniriz 🙂