Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslarrr bugunküü menunuzdee nelerr varr bana yol gösterirmisinizz her gün düşünmektenn gınaaa geldiii 🙁

- - - Updated - - -

oyyy kuuzummm yaa küsecekk ne varr senin halsizlikk hamişliktenn oluyoo bu arada karnınn bayaga büyüdü müü

menüde çorba cacık bide keşkek var kociş yicek.ben fazla yiyemiyorum artık.göbişim ve memişlerim inek gibi oldu hahaha gören aha bu hatun hamiş diyebilir artık 😀

kızlar bu gün çok kötü bişey oldu eltim 5 aylık hamileydi 8 aydır küstük hiç görüşmüyorduk 1,5 ay önce bütün suyu bitmişti 2 gün sonra ölür dedi ama 1,5 ay oldu hala kalp atışları dwvamm ediyordu ama bitkisel hayatta olduğu için salı günü aldıracaktı bu gün kaynanamgile akşam yemeğine gitmişer çok şiddetli kayanması olmuş her yer kan gölüne dönmüş kaynanamın korkudan tansiyon 23 e çıkmış felç geçiriyormuşnedeyse küs olduğum halde koştuk hemen eşimle hemen ambulans bulduk hastane ye kadırdık şimdi sunii sancı verip doğum yaptıracaklar ölü doğacakmış çocuk çok kötü bi durum çok acıdım üzüldüm gece yarısına kadar hastanedeydim allah kimseye yaşatmasın herkesin evladaını bağışlasın

allah yardımcısı olsun çok üzüldüm rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah canım...

Sagol cnm insallah cunki suanda cok endiseliyim

Nasil dayanacak bende bilmiyorum catlar galiba🙂 canim zaten bu hafta is son sonra 1 ay izinliyim bol bol dinlenirim..bizde esimle oyle karar verdik doktora gidene kadar iliskiye girmicez.. Rabbim butun herkezin bebegini korusun!!

o endişe bende hala var tatlım ya cumartesi doktora gidecem nasıl heyecan nasıl endişe yaşıyorum anlatmam ya o herhalde içimizde oynadığını hissedene kadar geçmicek dinlen inşallah tabi hiiiç iş yapma ben hala evde hiç birşey yapmıyorum ramazanın başından beri buradaki arkadaşarım hergün yemeğe çağırıyorlar ben yiyemesemde eşime iyi oluyor çok şükür allahım zorluk versede yanına bir kolaylık veriyor benim bulantılar kusmalar hala devam ediyor allah sana sıkıntısız bir gebelik geçirmeyi sıkıntısız doğumlar yapmayı nasip etsin inşallah tabi diğer tüm arkadaşalrada

nasılsın taze anne adayı🙂 bende bakıyorum kimse yok, nasıl belirtilerin varmı canım nasıl hissediyosun kendini..bu arada bende perşembe günü yine dr.a gidicem bu ay son tedavimiz🙁

allahım inşallah bu tedavini sana ve bebeğine sebep eder seninde güzel haberlerini alırız aklından biraz çıkarmaya çalış bebek meselesini stres kesinlikle hormonları etkiliyor ve bebeğe engel oluyor en azından bende öyleydi rabbim çok bekletmeden yollar sağlıklı sıhhatlı bebeişler inşallah hepinize...

kizlarrrr son 4 gun 🙂) insallah bu ay tutmustur ama icimdeki bi ses adet olacagimi soyluyor ara sira adet sancisi gibi kasiklarimda sanci oluyor belkide adet olacagimin habercisidir ama bilmiyorum cikmadik candan ümit kesilmez derler ya rabbim hayirlisini versin

canım o adet sancısı gibi olan belirti bende hala oluyor her adet dönemimde inşallah bebişin seninledir...

Geri