Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım benim allah gönlüne göre verdi güzel dualarını bekliyoruz allahın izniyle mübarek aydayız duaların kabul olur inşş bebegine ve kend,ine dikkat et
bende adet düzensizli hatta adet olamama vardı ve aşırı kıllanma oldu sakallar çıktı bıyıklar anlamıştım ben aslında fakat kaç doktora gittim bilemediler bu doktor ultrsayonda bildi hatta gösterdi bana bir sürü yumurtacıklar var gelişmemiş benim çatlamamış çatlatma hormonu yüksek çıkıyordü sürekli o yüzden çattma olmuyordu 3 aylık ilaç verdi hem adetin düzelir dedi adetle o kistler dışarı atılırmış hem hamile kalmana yardımm eder dedi inşallah ilaçların faydası olur
cyclo progynova diye bi ilaç ilk gittiğim doktor da bana vermişti çocuk olması için yardımcı olsun diye bunu 3 ay kullandım işey yaramadı yine aynı ilaç bu sefer işe yarar inşallah
ben funda hanıma ulasmak istyorumm çünkü ben onunla aynı rahatsılığı yasıyorum yıllardır ona nasıl ulasabılırım ondan ögrenmek ıstedıklerım var cünkü o benım kader ortağım ...
cyclo progynova diye bi ilaç ilk gittiğim doktor da bana vermişti çocuk olması için yardımcı olsun diye bunu 3 ay kullandım işey yaramadı yine aynı ilaç bu sefer işe yarar inşallah
- - - Updated - - -
Allah tamamnına erdirsin canım sağlıklı kucağın ala inşallah çokkkk sevindim darısı başımıza inşallah