kızlar bı arkadasımla konustuk onunda yumurtlama olmuyomus pko varmış..yumurtlama olmayınca nasıl tedavi ediyolar yumurtayı oluşturabiliyolarmı ?
Cnm bende yumurtlama olmuyordu iste klomenle catlama ignesi ondan kullandim tedavisi bu
kızlar bı arkadasımla konustuk onunda yumurtlama olmuyomus pko varmış..yumurtlama olmayınca nasıl tedavi ediyolar yumurtayı oluşturabiliyolarmı ?
cyclo progynova diye bi ilaç ilk gittiğim doktor da bana vermişti çocuk olması için yardımcı olsun diye bunu 3 ay kullandım işey yaramadı yine aynı ilaç bu sefer işe yarar inşallah
- - - Updated - - -
Allah tamamnına erdirsin canım sağlıklı kucağın ala inşallah çokkkk sevindim darısı başımıza inşallah
mevlana mevlana ay ne güzel ya çok sevindim gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin
darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inş.
bu ay ilk güzel haber 🙂 devamı için çalışmalara devam 🙂
Cnm bende yumurtlama olmuyordu iste klomenle catlama ignesi ondan kullandim tedavisi bu
yumurta büyüdükten sonra çatlar deilmi canm yumurtaların büyüydu çatlama olmuyodu ölemi canm ?Cnm bende yumurtlama olmuyordu iste klomenle catlama ignesi ondan kullandim tedavisi bu
Kizlar degerim 188 4 haftalik hamileyim oyle yaziyor
yumurta büyüdükten sonra çatlar deilmi canm yumurtaların büyüydu çatlama olmuyodu ölemi canm ?